Detaylar
Kim cevapladı?Fare ayarlarınızın sayfa sayfa ekran görüntülerini rica edebilir miyim ATK driver'ı üzerinden?
Mouse pad kaynaklı olabilir mi? Kullandığın mouse pad nedir?
Bu ayar çoğu güncel oyunda kapalı zaten çalışmaz. CS de falan da açılamıyor. Onunla alakası yoktur.
Teşekkür ederim @Toby Fox, işaretçi hassasiyetini artır tikim yok.Eki Görüntüle 245002
Bu ayar çoğu güncel oyunda kapalı zaten çalışmaz. CS de falan da açılamıyor. Onunla alakası yoktur.
Tabii ki;Fare ayarlarınızın sayfa sayfa ekran görüntülerini rica edebilir miyim ATK driver'ı üzerinden?
SteelSeries'in QCK Orta boy modeli. İlk iyice fark ettiğim yani sorunun tam oturduğu oyun CS2 idi. Scope'u hassas ayarlarken hedefe doğru donuyor resmen fare.Mouse pad kaynaklı olabilir mi? Kullandığın mouse pad nedir?
Tabii ki;
Eki Görüntüle 245004
Eki Görüntüle 245005
Eki Görüntüle 245006
Eki Görüntüle 245007
Eki Görüntüle 245008
SteelSeries'in QCK Orta boy modeli. İlk iyice fark ettiğim yani sorunun tam oturduğu oyun CS2 idi. Scope'u hassas ayarlarken hedefe doğru donuyor resmen fare.
2. fotoğrafta Basic mode yazan yeri en alttakini seç. Hz değerini de 2K yap yeterli CS için.
"Sensor Sampling Rate" ayarını farklı modlarda da denediniz mi? Sorun devam etmekte mi? Basic mode seçili görüntülüyorum şu anda.
2. fotoğrafta Basic mode yazan yeri en alttakini seç. Hz değerini de 2K yap yeterli CS için.
Onları denedim hocam, sorun halen aynı.
SteelSeries'in QCK Orta boy modeli. İlk iyice fark ettiğim yani sorunun tam oturduğu oyun CS2 idi. Scope'u hassas ayarlarken hedefe doğru donuyor resmen fare.
QCK leş çamur bir mouse pad zaten. 1 ay da çamur oluyor. Çok da kaliteli bir mouse pad değil. Farklı mouse pad deneme şansın varsa onda dene. Eğer yoksa mousepadını bir yıka temizle tekrar dene.
Evet halen devam etmekte hocam."Sensor Sampling Rate" ayarını farklı modlarda da denediniz mi? Sorun devam etmekte mi? Basic mode seçili görüntülüyorum şu anda.