Hocam daha önce ergonomik mouse kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum şu anlık. Alıştığım şekilden devam etmek istiyorum, bu mouse haricinde önerebileceğiniz başka mouse var mıdır? Simetrik olan, 8KHz destekleyen, kutu içerisinden 8KHz dongle çıkan, skatesleri üzmeyen bir mouse arıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Spartan
Başarılı
Zaopin Z2 tam ergo sayılmaz zaten. Onun dışında scyrox var anca bütçede. 8000HZ hala gereksiz çoğu oyun zaten desteklemiyor. Scyrox'u 8000hz'de kullansan adam akıllı batarya süresi alamıyosun falan 2000-4000 ideal hz değerleri şuanda. Onun dışında teknik detaydan çok ürünün kalitesi daha önemli.Hocam daha önce ergonomik mouse kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum şu anlık. Alıştığım şekilden devam etmek istiyorum, bu mouse haricinde önerebileceğiniz başka mouse var mıdır? Simetrik olan, 8KHz destekleyen, kutu içerisinden 8KHz dongle çıkan, skatesleri üzmeyen bir mouse arıyorum.
Bu bütçeye ATK A9 Ultra önermiyor musunuz hocam? Zaopin ve Scyrox ATK A9 Ultra'dan daha mı önde bu bütçede?Zaopin Z2 tam ergo sayılmaz zaten. Onun dışında scyrox var anca bütçede. 8000HZ hala gereksiz çoğu oyun zaten desteklemiyor. Scyrox'u 8000hz'de kullansan adam akıllı batarya süresi alamıyosun falan 2000-4000 ideal hz değerleri şuanda. Onun dışında teknik detaydan çok ürünün kalitesi daha önemli.
Spartan
Başarılı
İkiside güzel ama kalite olarak bence Zaopin Z2 daha iyi.Bu bütçeye ATK A9 Ultra önermiyor musunuz hocam? Zaopin ve Scyrox ATK A9 Ultra'dan daha mı önde bu bütçede?
Dediğim gibi şeklinden dolayı Zapoin Z2 modeline fazla sıcak bakmıyorum hocam, ATK A9 Ultra da Scyrox V6'ya göre daha iyi olduğundan dolayı muhtemelen tercihim ATK A9 Ultra'dan yana olacak. Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi günler hocam.İkiside güzel ama kalite olarak bence Zaopin Z2 daha iyi.
Spartan
Başarılı
Rica ederim.Dediğim gibi şeklinden dolayı Zapoin Z2 modeline fazla sıcak bakmıyorum hocam, ATK A9 Ultra da Scyrox V6'ya göre daha iyi olduğundan dolayı muhtemelen tercihim ATK A9 Ultra'dan yana olacak. Yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi günler hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young