Hocam ATK kol daha iyi duruyor ve yazılımı var diyorlar sizce hiç mi alınmaz.

Sırf daha güzel durduğu için almak saçma olur. Özellik açısından GameSir daha iyi...

Hocam ATK kol daha iyi duruyor ve yazılımı var diyorlar sizce hiç mi alınmaz.

Kola özel yazılım yok diye biliyorum. Kulaklık mouse gibi ürünleri için var ama kol için var gözükmüyor.

Bende ikisi de var, hem Dualsense hem Xbox. PC'de dönüşümlü kullanıyorum gibi bir şey henüz sorun yaşamadım o yüzden merak ettim. 2 sene önce falan aldım o zaman böyle alternatifler yoktu. Arkadaşımda 8bitdo ultimate 2c var onu beğenmiştim. Ona da bakabilirsiniz.

Bende ikisi de var, hem Dualsense hem Xbox. PC'de dönüşümlü kullanıyorum gibi bir şey henüz sorun yaşamadım o yüzden merak ettim. 2 sene önce falan aldım o zaman böyle alternatifler yoktu. Arkadaşımda 8bitdo ultimate 2c var onu beğenmiştim. Ona da bakabilirsiniz.
8BitDo bu fiyatlara alınmaz artık, ya; çok daha iyi alternatifleri var.

DualSense ve Xbox kolları da tamamen marka olduğu için şişirilmiş balonlar hâline gelmiş artık. Bu kadar yüksek fiyatlar verip hâlâ hall effect sensör bile koymayan bir firmadan kol alınmaz.

ATK dan önce bende Super Nova vardı fırmware'ı haşat etti diye iade etmiştim. Baya yakınlar zaten.
Yakınlar, evet; ama GameSir bir tık daha önde. Manyetik faceplate sayesinde modifikasyon konusunda genel olarak daha iyi bir gamepad. Yazılımı da bence daha detaylı.

Firmware problemi yaşansa bile normalde hızlıca çözüyorlar.