wallywestr
Uzman
Palm tutuyorum, büyük mouse istiyorum. İnternette tavsiye edildiklerini gördüm. Bütçem 1.700 TL.
A9 Plus.Palm tutuyorum, büyük mouse istiyorum. İnternette tavsiye edildiklerini gördüm. Bütçem 1.700 TL.
X1 ve F1 serisi alınmaz. Özellikle de giriş modelleri. Kronik sayılabilecek sorunlar mevcut.Bütçe 1500TL'den az ise ATK X1, düz A9 modelinden daha mantıklı. Bütçe bir tık daha yükselirse bir üst modellerde A9 Plus daha mantıklı oluyor.
Rival 3 küçük geldiği için A9 Plus geçtim, rahatladım resmen. Eliniz 19cm civarıysa tam oturur.
A serisinde mcu kaynaklı takılma olabiliyor deniyor, fikriniz var mı o konu hakkında?
Şu zamana kadar bu sorunu yaşayan görmedim.A serisinde mcu kaynaklı takılma olabiliyor deniyor, fikriniz var mı o konu hakkında?
Şu zamana kadar bu sorunu yaşayan görmedim.
Yaşayan varsa dahi bu sorunun kronik olduğunu düşünmüyorum.
A9 Plus yeterlidir.Peki Scyrox V8 veya V6'ya veya Darmoshark M3 Pro Max'a çıkmaya değer mi? Maddi olarak biraz zorlar ama yine de bir kere alınıyor diyerek çıkmaya değecek bir fark var mıdır yoksa casual oyuncu için A9 Plus yeterli midir?
Peki.
Scyrox V8 veya V6'ya veya Darmoshark M3 Pro Max'a çıkmaya değer mi? Maddi olarak biraz zorlar ama yine de bir kere alınıyor diyerek çıkmaya değecek bir fark var mıdır yoksa casual oyuncu için A9 Plus yeterli midir?