Şunu atlamışım; M3S'i de değerlendirebilirsiniz.Peki Scyrox V8 veya V6'ya veya Darmoshark M3 Pro Max'a çıkmaya değer mi? Maddi olarak biraz zorlar ama yine de bir kere alınıyor diyerek çıkmaya değecek bir fark var mıdır yoksa casual oyuncu için A9 Plus yeterli midir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.700 TL
Gece 36
Üstün
Scyrox'a çıkmaya kesinlikle değer ama küçük fareler onlar, size göre değil. Maddi olarak zorlanacaksanız da gerek yok, casual biri için A9 Plus yeterli.Peki Scyrox V8 veya V6'ya veya Darmoshark M3 Pro Max'a çıkmaya değer mi? Maddi olarak biraz zorlar ama yine de bir kere alınıyor diyerek çıkmaya değecek bir fark var mıdır yoksa casual oyuncu için A9 Plus yeterli midir?
wallywestr
Uzman
M3s mi daha iyidir peki, A9 Plus mı?
Peki hocam, palm tutuşa da uygun mu sizce?12 gündür A9 Plus kullanıyorum. Hemen hemen her gün CS2 oynuyorum en ufak bir takılma, donma hissetmedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük farklar mevcut. Temelde en büyük farkı 2000Hz olması.
İkiside sizi üzmez içiniz rahat olsun.
wallywestr
Uzman
Peki kutudan mı 2000Hz çıkıyor, yoksa ayrı mı almam lazım? Ayrıca Hisilicon Nearlink mi kullanıyor Darmoshark olan da? Sitesinde bulamadım da belki biliyorsunuzdur.Küçük farklar mevcut. Temelde en büyük farkı 2000Hz olması.
İkisi de sizi üzmez içiniz rahat olsun.
Amazonda M3S MCU Telink8273 yazıyor.Peki kutudan mı 2000Hz çıkıyor, yoksa ayrı mı almam lazım? Ayrıca Hisilicon Nearlink mi kullanıyor Darmoshark olan da? Sitesinde bulamadım da belki biliyorsunuzdur.
Asıl palm tutuşa uygun zaten. Claw da kullanılabiliyor tecrübe ettiğim kadarıyla, bir rahatsızlık yaşamadım.
Peki kutudan mı 2000Hz çıkıyor, yoksa ayrı mı almam lazım? Ayrıca Hisilicon Nearlink mi kullanıyor Darmoshark olan da? Sitesinde bulamadım da belki biliyorsunuzdur.
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
2000Hz doğrudan destekliyor.
Gıcırdama vs. kronik sayılabilecek ne gibi problemleri var?
X1 ve F1 serisi alınmaz. Özellikle de giriş modelleri. Kronik sayılabilecek sorunlar mevcut.
Scroll başlı başına sorunluydu.Gıcırdama vs. kronik sayılabilecek ne gibi problemleri var?
BQ/QC sorunu çok fazla.
wallywestr
Uzman
Hocam ne diyorsunuz peki? Biraz sıkışıp o üstüne parayı vermeye değer mi yoksa kasma bu kadar A9 Plus al geç mi dersiniz?![]()
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
2000Hz doğrudan destekliyor.