Bütçe
1.700 TL
Peki Scyrox V8 veya V6'ya veya Darmoshark M3 Pro Max'a çıkmaya değer mi? Maddi olarak biraz zorlar ama yine de bir kere alınıyor diyerek çıkmaya değecek bir fark var mıdır yoksa casual oyuncu için A9 Plus yeterli midir?
Scyrox'a çıkmaya kesinlikle değer ama küçük fareler onlar, size göre değil. Maddi olarak zorlanacaksanız da gerek yok, casual biri için A9 Plus yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük farklar mevcut. Temelde en büyük farkı 2000Hz olması.

İkisi de sizi üzmez içiniz rahat olsun.
Peki kutudan mı 2000Hz çıkıyor, yoksa ayrı mı almam lazım? Ayrıca Hisilicon Nearlink mi kullanıyor Darmoshark olan da? Sitesinde bulamadım da belki biliyorsunuzdur.

Peki kutudan mı 2000Hz çıkıyor, yoksa ayrı mı almam lazım? Ayrıca Hisilicon Nearlink mi kullanıyor Darmoshark olan da? Sitesinde bulamadım da belki biliyorsunuzdur.
Amazonda M3S MCU Telink8273 yazıyor.

Peki hocam palm tutuşa da uygun mu sizce?
Asıl palm tutuşa uygun zaten. Claw da kullanılabiliyor tecrübe ettiğim kadarıyla, bir rahatsızlık yaşamadım.

2000Hz doğrudan destekliyor.

2000Hz doğrudan destekliyor.
Hocam ne diyorsunuz peki? Biraz sıkışıp o üstüne parayı vermeye değer mi yoksa kasma bu kadar A9 Plus al geç mi dersiniz?