Bütçe
1.700 TL
Hocam ne diyorsunuz peki? Biraz sıkışıp o üstüne parayı vermeye değer mi yoksa kasma bu kadar A9 Plus al geç mi dersiniz?
Biraz daha iyi olur mu? Evet olur.
Aradaki fiyat farkına değecek farklar var denebilir. (150TL)

Ha eğer A9 Plus'ı bütçeyi zorlayarak alıyorsanız bence daha da zorlamaya gerek yok. Aradaki fiyata 1 dürüm yersiniz. 😅

Şaka bir yana; bana katılan olur, katılmayan olur, her görüşe saygı duyarım.
Bazen o 150TL'nin önemi 150.000TL gibi olabiliyor. 🫠

@wallywestr son karar sizindir.
Esenlikler dilerim.

Biraz daha iyi olur mu? Evet olur.
Aradaki fiyat farkına değecek farklar var denebilir. (150TL)

Ha eğer A9 Plus'ı bütçeyi zorlayarak alıyorsanız bence daha da zorlamaya gerek yok. Aradaki fiyata 1 dürüm yersiniz. 😅

Şaka bir yana; bana katılan olur, katılmayan olur, her görüşe saygı duyarım.
Bazen o 150TL'nin önemi 150.000TL gibi olabiliyor. 🫠

@wallywestr son karar sizindir.
Esenlikler dilerim.
Hocam ben Darmoshark M3 Pro Max ile karıştırdım bir an, arada 600-700 TL fark var, ondan sordum. 150 TL fark değil gözümde, hangisinin hissiyat ve malzeme kalitesi iyiyse onu alabilir. Palm tutuşa da uygunsa bana uygundur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben Darmoshark M3 Pro Max ile karıştırdım bir an, arada 600-700 TL fark var, ondan sordum. 150 TL fark değil gözümde, hangisinin hissiyat ve malzeme kalitesi iyiyse onu alabilir. Palm tutuşa da uygunsa bana uygundur.
Aslında A9 Plus modeli muhtemelen daha rahat olur. M3S'in önü daha alçak, A9 Plus'a kıyasla.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250911_194911_Chrome.webp
    Screenshot_20250911_194911_Chrome.webp
    162,8 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer DeathAdder V3 HyperSpeed kullanıyorum. O da yüksek, o yüzden bence de mantıklı olabilir. Bir arkadaş şunu önerdi. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://www.teknostore.com/aula-sc680-26000dpi-7-tuslu-kablosuz-optik-gaming-oyuncu-mouse-siyah-4927
Linkteki mouse hakkında bilgim yok. Özellikleri doğru ise A9 Plus ile bir farkı yok görünüyor.
Screenshot_20250911_203025_Chrome.webp
Azıcık bir shape farkı var.

Genel olarak iyi duruyor.