R RaveN Başarılı Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 178 Çözümler 1 Beğeniler 55 16 Aralık 2025 #1 Başlıktaki farelerden hangisi alınır? İkisi de çok yakın bir fiyatta. SS Rival 3'ten geçiş yapacağım.
Başlıktaki farelerden hangisi alınır? İkisi de çok yakın bir fiyatta. SS Rival 3'ten geçiş yapacağım.
johan liebert Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 454 Beğeniler 336 16 Aralık 2025 #2 RaveN dedi: Başlıktaki farelerden hangisi alınır? İkisi de çok yakın bir fiyatta. SS Rival 3'ten geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ben duckbill alırdım net olarak ATK'nın yapmış olduğu en iyi mouse şahane olmuş.
RaveN dedi: Başlıktaki farelerden hangisi alınır? İkisi de çok yakın bir fiyatta. SS Rival 3'ten geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Ben duckbill alırdım net olarak ATK'nın yapmış olduğu en iyi mouse şahane olmuş.
keireL Yetkin Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 791 Çözümler 6 Beğeniler 650 Yer Vice City 16 Aralık 2025 #3 RaveN dedi: Başlıktaki farelerden hangisi alınır? İkisi de çok yakın bir fiyatta. SS Rival 3'ten geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Alabilirseniz Viper V3 Pro daha iyi olur. Hem V3P, Rival 3'e şekil olarak neredeyse birebir benzediği için alışmanız daha rahat olur.
RaveN dedi: Başlıktaki farelerden hangisi alınır? İkisi de çok yakın bir fiyatta. SS Rival 3'ten geçiş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Alabilirseniz Viper V3 Pro daha iyi olur. Hem V3P, Rival 3'e şekil olarak neredeyse birebir benzediği için alışmanız daha rahat olur.
S semozin Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 116 Çözümler 1 Beğeniler 20 18 Aralık 2025 #4 ATK duckbill almanızı öneririm Viper V3 Pro çok büyük bir fare elinize hantal gelebilir isterseniz Amazon'dan söyleyip deneyip iade sağlayabilirsiniz.
ATK duckbill almanızı öneririm Viper V3 Pro çok büyük bir fare elinize hantal gelebilir isterseniz Amazon'dan söyleyip deneyip iade sağlayabilirsiniz.