ATK Mercury I alınır mı?

Kusura bakma galiba kötü bir inceleme izlemişim, PC hocasının incelemesinde çok daha iyi bir mikrofonunun olduğunu gördüm. Bu seçenek hem daha ucuz hem diğerlerinden daha iyi gibi. Şuradan almayı planlıyorum. Söyleyeceğiniz başka bir şey var mı?

Hayır yok. İyi bir tercih olur senin için. Klasik SteelSeries kalitesi. Hayırlı olsun güle güle kullan.

Hayır yok. İyi bir tercih olur senin için. Klasik SteelSeries kalitesi. Hayırlı olsun güle güle kullan.

Mikrofon elime ulaştı bir haftadır kullanıyorum yaklaşık. Arada bir kulaklık, mikrofon gidiyor başka porta takıyorum kimi zaman düzeliyor kimi zaman düzelmiyor bunu nasıl çözeceğim? Portta bir sıkıntı olmadığına eminim çünkü döndürüp döndürüp aynı portlara takıyorum bazen düzeliyor. Driverın da güncel olduğuna eminim kendi sitesinden yükledim.

Steelseries GG uygulamasını silip tekrar yüklemeyi denedinizmi? Ben öyle çözmüştüm.

SteelSeries GG uygulamasını silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Ben öyle çözmüştüm.

Denedim. Kulaklığı ilk taktığımda açılan sekmeden indirmiştim, onu sildim kendim girip SteelSeries'ten indirdin dün bugün yine bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…