Mustafa Karakoç
Uzman
Evimde hassas terazi yok ama tahminimce 300gr falandır.
Eskiden kullanmıştım. Gayet yeterli bir kulaklık. Küçükte değil tam tersi büyük ama o kadar da değil. Mikrofon ise dünyalarca ünlü bir şarkıcı değilsen yeterli. Ama tabii yetmezse bütçe HyperX'te güzel bir tercih.
Hayır yok. İyi bir tercih olur senin için. Klasik SteelSeries kalitesi. Hayırlı olsun güle güle kullan.Kusura bakma galiba kötü bir inceleme izlemişim, PC hocasının incelemesinde çok daha iyi bir mikrofonunun olduğunu gördüm. Bu seçenek hem daha ucuz hem diğerlerinden daha iyi gibi. Şuradan almayı planlıyorum. Söyleyeceğiniz başka bir şey var mı?
Hayır yok. İyi bir tercih olur senin için. Klasik SteelSeries kalitesi. Hayırlı olsun güle güle kullan.
Steelseries GG uygulamasını silip tekrar yüklemeyi denedinizmi? Ben öyle çözmüştüm.Mikrofon elime ulaştı bir haftadır kullanıyorum yaklaşık. Arada bir kulaklık, mikrofon gidiyor başka porta takıyorum kimi zaman düzeliyor kimi zaman düzelmiyor bunu nasıl çözeceğim? Portta bir sıkıntı olmadığına eminim çünkü döndürüp döndürüp aynı portlara takıyorum bazen düzeliyor. Driverın da güncel olduğuna eminim kendi sitesinden yükledim.
SteelSeries GG uygulamasını silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Ben öyle çözmüştüm.
Denedim. Kulaklığı ilk taktığımda açılan sekmeden indirmiştim, onu sildim kendim girip SteelSeries'ten indirdin dün bugün yine bozuldu.
Aygıt yöneticisinde ünlem ya da soru işaretleri herhangi bir şey var mı?
Ses giriş ve çıkış aygıtlarında var mı?
orada da yok gibi