ATK Mercury M1 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QetLuin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    atk
Halo Pro güzel gibi ama çok kaba ve pil süresi çok düşük ve ses gitme sorunu var mış.

Bence Halo Pro kaba değil, ideal boyutta; zaten Logitech Pro X'in birebir kopyası. 30 saatlik pil ömrü gayet yeterli günde 6 saat kullanımla 5 gün idare etmesi bana göre fazlasıyla yeterli. Ses gitme sorunu derken nasıl yani, tam olarak ne oluyor?

Atma şansınız var mı link?

Sahibindende.

Bildiğiniz ses gidiyormuş bağlantı kopmadan sahibindende var mı sağ olun siz alabilirsiniz ama. Sanırım sizde benim gibi arıyorsunuz değil mi?

Sanırım sizde benim gibi arıyorsunuz değil mi?

Evet, FUXI-H7 almıştım seste robotlaşma yapıyordu ve çekim mesafesi oldukça kısaydı. Sanırım bu kronik bir sorundu. 2 ay sonra Servise yolladım iade kararı verdiler.

İyi ki almamışım keşke yaşadığım trafik kazası olmasa direkt Corsair HS80 alacaktımda işte hayat bu ATK mercury m1'in stokları 3 4 güne biter gibime geliyor inceleme pek yok TR de Portekiz'de çok varda anlamıyorum hiçbir şey ama öneren var F/P olarak.

Hocam bakabildin mi Halo Pro'ya 2000TL'ye sıfır garantili buldum alayım mı sence?

Bakmaya zaman bulamadım ama garantiliyse olabilir bence. Bu fiyat bandında fazla Wireless kulaklık bulunmadığından kulaklıkta sorun çıksa bile fiyatına bence değecektir.

Ben almaktan vazgeçtim; havale ile kargo ücreti en az 250 TL tutuyor. Ayrıca, şarjın yüzde kaç kaldığını görebileceğim bir uygulaması da yoktu. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ig-big-won-halo-pro-kulaklik-1228423563/detay

Kesin alıyorum ama 2 gün sonra alabilirim hocam beyaz tükenmiş siyah alacağım zaten siyahı 2 gün dayanırmı sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…