Halo Pro güzel gibi ama çok kaba ve pil süresi çok düşük ve ses gitme sorunu var mış.

Bence Halo Pro kaba değil, ideal boyutta; zaten Logitech Pro X'in birebir kopyası. 30 saatlik pil ömrü gayet yeterli günde 6 saat kullanımla 5 gün idare etmesi bana göre fazlasıyla yeterli. Ses gitme sorunu derken nasıl yani, tam olarak ne oluyor?

Sahibindende.

Bence Halo Pro kaba değil, ideal boyutta; zaten Logitech Pro X'in birebir kopyası. 30 saatlik pil ömrü gayet yeterli günde 6 saat kullanımla 5 gün idare etmesi bana göre fazlasıyla yeterli. Ses gitme sorunu derken nasıl yani, tam olarak ne oluyor?

Sahibindende.

Bildiğiniz ses gidiyormuş bağlantı kopmadan sahibindende var mı sağ olun siz alabilirsiniz ama. Sanırım sizde benim gibi arıyorsunuz değil mi?

İyi ki almamışım keşke yaşadığım trafik kazası olmasa direkt Corsair HS80 alacaktımda işte hayat bu ATK mercury m1'in stokları 3 4 güne biter gibime geliyor inceleme pek yok TR de Portekiz'de çok varda anlamıyorum hiçbir şey ama öneren var F/P olarak.

İyi ki almamışım keşke yaşadığım trafik kazası olmasa direkt Corsair HS80 alacaktımda işte hayat bu ATK mercury m1'in stokları 3 4 güne biter gibime geliyor inceleme pek yok TR de Portekiz'de çok varda anlamıyorum hiçbir şey ama öneren var F/P olarak.
Ben almaktan vazgeçtim; havale ile kargo ücreti en az 250 TL tutuyor. Ayrıca, şarjın yüzde kaç kaldığını görebileceğim bir uygulaması da yoktu. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ig-big-won-halo-pro-kulaklik-1228423563/detay

Kesin alıyorum ama 2 gün sonra alabilirim hocam beyaz tükenmiş siyah alacağım zaten siyahı 2 gün dayanırmı sizce.