Bütçe
6.000 TL

jackarmis 38

Başarılı
Bütçemi ve isteklerimi ayarladım, sizce bu kulaklık isteklerimi karşılıyor mu, satın alayım mı? Yoksa isteklerine ve bütçene göre şu kulaklık %100 daha iyi diyebileceğiniz bir öneri olur mu?

Bütçem 5.000-6.000 TL arası. Gözlük kullanıyorum. Gözlük çerçeveme, kulağıma, kafama baskı hiçbir şekilde yapsın istemiyorum. Uzun saatler konforlu şekilde kullanmak istiyorum. Rahatlıktan ödün vermek istemiyorum. LoL oynuyorum ve kablosuz arıyorum. Mikrofon da iyi olsun isterim.

5-6k bütçeye ATK ne hocam. Cloud 3S falan al.

Konfor odaklı istersen de SteelSeries ve Logitech'in üstüne yok bana göre. Onlara bakman gerekiyor.

5-6k bütçeye ATK ne hocam. Cloud 3S falan al.
Bütçe 5-6K da illa son kuruşuna kadar harcamak şart değil, bazen daha ucuz üründen daha iyi performans alabiliyorsun, o sebeple siz bilgili dostlarımdan yorum almak için konu açıyorum. Edit: Mesela hangisi Logitech ve Steelserieslerin, ürün önerebilir misin kriterlerime göre?

Cloud 3S dediğin bu mu? https://www.vatanbilgisayar.com/hyp...&utm_content=bunualanlar&utm_term=bunualanlar Benim için 1 tık görüntü de önemli ya. Bir de bütçemi aşıyor, max ama max 6K

Bütçe 5-6k da illa son kuruşuna kadar harcamak şart değil, bazen daha ucuz üründen daha iyi performans alabiliyorsun, o sebeple siz bilgili dostlarımdan yorum almak için konu açıyorum. Edit: Mesela hangisi Logitech ve steelserieslerin, ürün önerebilir misin kriterlerime göre?

Cloud 3S dediğin bu mu? https://www.vatanbilgisayar.com/hyp...&utm_content=bunualanlar&utm_term=bunualanlar benim için 1 tık görüntü de önemli ya. Bir de bütçemi aşıyor, Max ama Max 6k.

Bu ATK gibi ürünler kötü bayağı hocam, zamanında kullanmışlığım var. O tür F/P ürünler değil yani bunlar. Cloud 3S normalde daha düşüktü ondan önermiştim, zamlanmış sanırım. Konfor odaklı olarak kendim de kullanıyorum bunu öneririm, mikrofonu da bayağı iyi. Fiyatı da kuponla falan 4.5'a geliyor. Bütçenin de hepsini kullanmıyorsunuz yani, ve üstüne Amazon garantili bir ürün, iade falan da kolay. Kulak üstü kulaklıkları baş ağrısından kullanamayan arkadaşım bile rahat etti bu kulaklıkta. Gözlüklü olup kullanan tanıdığım var o da rahat. Benim için de fazlasıyla rahat zaten. Ses olarak da beğeniyorum, ATK gibi ürünlerden daha iyi. Fiyat farkını karşılıyor yani sesi olsun Amazon garantisi olsun falan. Yazılım olarak zaten inanılmaz iyi SS, her türlü ses profiliyle de oynayabiliyorsun.

Bir de şu an hangi kulaklığı kullanıyorsun mesela, ona göre ne kadar tatmin olacağını falan da söyleyebilirim.

Bütçemi ve isteklerimi ayarladım, sizce bu kulaklık isteklerimi karşılıyor mu, satın alayım mı? Yoksa isteklerine ve bütçene göre şu kulaklık %100 daha iyi diyebileceğiniz bir öneri olur mu?

Bütçem 5.000-6.000 TL arası. Gözlük kullanıyorum. Gözlük çerçeveme, kulağıma, kafama baskı hiçbir şekilde yapsın istemiyorum. Uzun saatler konforlu şekilde kullanmak istiyorum. Rahatlıktan ödün vermek istemiyorum. LoL oynuyorum ve kablosuz arıyorum. Mikrofon da iyi olsun isterim.
1 aydır kullanıyorum şarjı iyi gidiyor ses kalitesi güzel eq ayarları fena değil gündelik kullanımda CS2 presetini kullanıyorum. Kulak pedleri de rahatsız etmiyor yumuşak

Bu ATK gibi ürünler kötü bayağı hocam, zamanında kullanmışlığım var. O tür F/P ürünler değil yani bunlar. Cloud 3S normalde daha düşüktü ondan önermiştim, zamlanmış sanırım. Konfor odaklı olarak kendim de kullanıyorum bunu öneririm, mikrofonu da bayağı iyi. Fiyatı da kuponla falan 4.5'a geliyor. Bütçenin de hepsini kullanmıyorsunuz yani, ve üstüne Amazon garantili bir ürün, iade falan da kolay. Kulak üstü kulaklıkları baş ağrısından kullanamayan arkadaşım bile rahat etti bu kulaklıkta. Gözlüklü olup kullanan tanıdığım var o da rahat. Benim için de fazlasıyla rahat zaten. Ses olarak da beğeniyorum, ATK gibi ürünlerden daha iyi. Fiyat farkını karşılıyor yani sesi olsun Amazon garantisi olsun falan. Yazılım olarak zaten inanılmaz iyi SS, her türlü ses profiliyle de oynayabiliyorsun.

Bir de şu an hangi kulaklığı kullanıyorsun mesela, ona göre ne kadar tatmin olacağını falan da söyleyebilirim.
Hangi kuponla 4500'e geliyor? Buna da bakayım, dünde önerenler oldu. Bilgisine güvendiğin bir arkadaşım MCHOSE X9 öneriyor ona yorumun olur mu? Kulaklık kullanmıyorum, kafama baskı yapıyor diye 5 yıl önce bırakmıştım ama geri dönesim geldi.

1 aydır kullanıyorum şarjı iyi gidiyor ses kalitesi güzel eq ayarları fena değil gündelik kullanımda CS2 presetini kullanıyorum. Kulak pedleri de rahatsız etmiyor yumuşak
Konu açarken geçmiş konulara baktım. Herkes dip ses diye bir şeyden bahsetmiş, kronik sorunlu olduğunu söylemiş. Bu nedir, bir bilgin var mı? Dip ses ne onu bile bilmiyorum. :D

Hangi kuponla 4500'e geliyor? Buna da bakayım, dün de önerenler oldu. Bilgisine güvendiğin bir arkadaşım MCHOSE X9 öneriyor ona yorumun olur mu?

MCHOSE kulaklıklar da kötü bence, zaten ATK MCHOSE falan bunlar benzer oluyor genelde. Default halleri kötü bu kulaklıkların, EQ ile kullanılır hale getiriliyor ancak. Kullananların çoğu da diyor bunu. EQ ile bir şeyler yapılır evet ama kulaklıklar default haline göre konuşulur. Bundan dolayı öneremiyorum. Nova da basslı bir kulaklık ama tizler de gerçekten güçlü, o yüzden default hali beni bozmadı. Yeni hesap açıp 250amzn kodu ile indirim alabilirsin.

Hangi kuponla 4500'e geliyor? Buna da bakayım, dünde önerenler oldu. Bilgisine güvendiğin bir arkadaşım MCHOSE X9 öneriyor ona yorumun olur mu?

Konu açarken geçmiş konulara baktım. Herkes dip ses diye bir şeyden bahsetmiş, kronik sorunlu olduğunu söylemiş. Bu nedir, bir bilgin var mı? Dip ses ne onu bile bilmiyorum. :D
Vallahi hiç ses duymuyorum seslerin hepsi çok net. Bilmiyorum sizin kararınız ama çok memnunum ben.

Vallahi hiç ses duymuyorum seslerin hepsi çok net. Bilmiyorum sizin kararınız ama çok memnunum ben.
Tamamdır zaten kullanıcı yorumu çok önemli. Mouse-klavyemi de ATK aldım. Kulaklığı da alıp set yapalım madem. Teşekkür ederim. Benim için olmazsa olmaz rahatlık, gözlük olduğu için kulaklık kafama-kulaklarıma baskı yapsın istemiyorum, bu konuda içim rahat olsun mu? Ve sen de pro mu var yoksa ultra mı?

Tabii yine de akşama kadar yorum bekleyeceğim başka kişilerden.

Tamamdır zaten kullanıcı yorumu çok önemli. Mouse-klavyemi de ATK aldım. Kulaklığı da alıp set yapalım madem. Teşekkür ederim. Benim için olmazsa olmaz rahatlık, gözlük olduğu için kulaklık kafama baskı yapsın istemiyorum, bu konuda içim rahat olsun mu?

Tabii yine de akşama kadar yorum bekleyeceğim başka kişilerden.

Üst tarafa yapılan baskıdan bahsediyorsan kafa bandı sayesinde Nova'da sıfır bu arada o olay. Ve üstüne üstlük üst taraftaki ağırlığı da yok ediyor bu. Yani kulaklık 250 gram normalde ama sen kullanırken 200 gibi hissediyorsun. Yukarısı yok oluyor çünkü, yanlardan bahsediyorsan da orada da yine baskı yok ama baskı olmamasına rağmen kulağı iyi sarıyor bayağı. Baskısız nasıl yapıyor ben de anlamadım ama iyi bir şey.