Daha çok kulak tarafından bahsediyorum. Çerçeve oradan baskı yapınca çerçeveyi bile yamultabiliyor. Rahatlık olmazsa olmaz.Üst tarafa yapılan baskıdan bahsediyorsan kafa bandı sayesinde Nova'da sıfır bu arada o olay. Ve üstüne üstlük üst taraftaki ağırlığı da yok ediyor bu. Yani kulaklık 250 gram normalde ama sen kullanırken 200 gibi hissediyorsun. Yukarısı yok oluyor çünkü, yanlardan bahsediyorsan da orada da yine baskı yok ama baskı olmamasına rağmen kulağı iyi sarıyor bayağı. Baskısız nasıl yapıyor ben de anlamadım ama iyi bir şey.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.000 TL
deiinzz 35
Uzman
Üst tarafa yapılan baskıdan bahsediyorsan kafa bandı sayesinde Nova'da sıfır bu arada o olay. Ve üstüne üstlük üst taraftaki ağırlığı da yok ediyor bu. Yani kulaklık 250 gram normalde ama sen kullanırken 200 gibi hissediyorsun. Yukarısı yok oluyor çünkü, yanlardan bahsediyorsan da orada da yine baskı yok ama baskı olmamasına rağmen kulağı iyi sarıyor bayağı. Baskısız nasıl yapıyor ben de anlamadım ama iyi bir şey.
@jackarmis bu arada oyun için de ekstra iyi bir kulaklık, ben genelde müzik için kullanıyorum. Fakat elimde Cloud 2 falan da olmasına rağmen oyunda harbiden bayağı iyi, beklediğimden çok daha iyi.
Daha çok kulak tarafından bahsediyorum. Çerçeve oradan baskı yapınca çerçeveyi bile yamultabiliyor. Rahatlık olmazsa olmaz.SteelSeries fena övdün, merak etmedim değil, onu da araştıracağım kesinlikle.
Hocam özellikle rahatlık olarak övülmeyecek gibi değil. Kullansan bence sen de katılırsın. Dediğim gibi kulak üstü kulaklıklardan nefret eden başı ağrıyan arkadaşım bile rahat ettiyse, rahat edemeyen normal değildir.
3P olan 5206 TL, 3X olan 5469 TL@jackarmis bu arada oyun için de ekstra iyi bir kulaklık, ben genelde müzik için kullanıyorum. Fakat elimde Cloud 2 falan da olmasına rağmen oyunda harbiden bayağı iyi, beklediğimden çok daha iyi.
Hocam özellikle rahatlık olarak övülmeyecek gibi değil. Kullansan bence sen de katılırsın. Dediğim gibi kulak üstü kulaklıklardan nefret eden başı ağrıyan arkadaşım bile rahat ettiyse, rahat edemeyen normal değildir.
İkisi de beyaz, beyaz olsun istiyorum siyahtansa. Farkı ne, neye göre tercih edeceğiz? Ben normalde Steelseries ürünlerini sevmem, bana a101-şok gibi geliyorlar. Kullanan çok ama kalite yok gibi. Belki de ön yargılıyımdır.
deiinzz 35
Uzman
3P olan 5206 TL, 3X olan 5469 TL.
İkisi de beyaz, beyaz olsun istiyorum siyahtansa. Farkı ne, neye göre tercih edeceğiz? Ben normalde SteelSeries ürünlerini sevmem, bana A101-ŞOK gibi geliyorlar. Kullanan çok ama kalite yok gibi. Belki de ön yargılıyımdır.![]()
Hocam genel olarak ben de Razer SteelSeries gibi markaların ürünlerini sevmezdim ön yargıdan dolayı. Ama adamların 10 ürünü varsa içlerinden 1 tanesi harbiden iyi ve F/P oluyor. Ben de bundan dolayı öneriyorum zaten, yoksa işim olmaz çoğu ürünüyle.
İki ürünün tek farkı p modeli Xbox'ta çalışmıyor, Xbox dışındaki platformlarda çalışıyor. X versiyonu ise PS dahil her platformda çalışıyor. PC için ikisi de aynı yani.
Geraltın kılıcı 96
Bilgin
Kullanıp kötü diyen duymadım.
oğuz sasi 110
Bilgin
Ben ultra aldım ama pro ile arasında pek fark yok genel kullanıcı hissetmez yani. Baskı çok yapmıyor açıkçası. 8 - 9 saat satisfactory oynadım tuvalete bile çıkarmadan gitmiştim. Hiç ağrı yapmadı bana.Tamamdır zaten kullanıcı yorumu çok önemli. Mouse-klavyemi de ATK aldım. Kulaklığı da alıp set yapalım madem. Teşekkür ederim. Benim için olmazsa olmaz rahatlık, gözlük olduğu için kulaklık kafama-kulaklarıma baskı yapsın istemiyorum, bu konuda içim rahat olsun mu? Ve sen de pro mu var yoksa ultra mı?
Tabii yine de akşama kadar yorum bekleyeceğim başka kişilerden.
Kulaklık müthiş görünüyor ama yıllar önce Corsair HS50 Pro kullanırdım. Aşırı rahatsızdı, sürekli pedleri kopardı 7-8 ayda 1 tamire gönderirdim, o yüzden Corsair ve Steelseries markalarını hep 1 tık kalitesiz buluyorum.
Acaba ATK mi daha rahattır yoksa önerdiğin Corsair mı?
Bu kulak üstü kulaklıklar çerçeveyi bile yamultabiliyor gözlüğün o yüzden çok ikilemdeyim, verdiğin bilgiler için sağ ol, var ol. Alacağım gibi görünüyor.Ben ultra aldım ama pro ile arasında pek fark yok genel kullanıcı hissetmez yani. Baskı çok yapmıyor açıkçası. 8 - 9 saat satisfactory oynadım tuvalete bile çıkarmadan gitmiştim. Hiç ağrı yapmadı bana.
oğuz sasi 110
Bilgin
He gözlük kullanan için nasıldır bilemem ben çok hissetmiyorum açıkçası. Pedleri yumuşak olduğu için çok hissettirmez bence.Kulaklık müthiş görünüyor ama yıllar önce Corsair HS50 Pro kullanırdım. Aşırı rahatsızdı, sürekli pedleri kopardı 7-8 ayda 1 tamire gönderirdim, o yüzden Corsair ve Steelseries markalarını hep 1 tık kalitesiz buluyorum.
Acaba ATK mi daha rahattır yoksa önerdiğin Corsair mı?
Bu kulak üstü kulaklıklar çerçeveyi bile yamultabiliyor gözlüğün o yüzden çok ikilemdeyim, verdiğin bilgiler için sağ ol, var ol. Alacağım gibi görünüyor.
Bana hiç hissettirmemesi lazım ya... biraz araştırdım gözlüklüler için çok önermiyorlar. Biraz daha bakınayım, benim için hassas bir konu. Çerçeveyi yine yamultmak istemiyorum.He gözlük kullanan için nasıldır bilemem ben çok hissetmiyorum açıkçası. Pedleri yumuşak olduğu için çok hissettirmez bence.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Windows 11'de her bilgisayar açılışında gelen "Virüsten Koruma Aç" bildirimi düzeltildi
- advancedmicrodevices
-