KS KS J jackarmis 36 Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 735 Beğeniler 203 Bugün 10:20 #21 Rhodes dedi: @jackarmis, mouse'u calistirirsaniz yanlis yaptiginizi anlarsiniz, zira calismayacaktir. Sensoru kapatmissiniz. Panige gerek yok cunku cozumu cok kolay, tirnaginizla cikartabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sarı okla gösterdiğim yeri tırnakla söküp çöpe mi atacağım, doğru mu anladım? mavi oka ellemiyorum değil mi?
Rhodes dedi: @jackarmis, mouse'u calistirirsaniz yanlis yaptiginizi anlarsiniz, zira calismayacaktir. Sensoru kapatmissiniz. Panige gerek yok cunku cozumu cok kolay, tirnaginizla cikartabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sarı okla gösterdiğim yeri tırnakla söküp çöpe mi atacağım, doğru mu anladım? mavi oka ellemiyorum değil mi?
Rhodes 108 Saygın Topluluk Kahramanı Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.445 Çözümler 169 Beğeniler 13.896 Yer United Kingdom Bugün 10:25 #22 @jackarmis, evet. Sari ok ile belirtilen yerin cikmasi lazim.
KS KS J jackarmis 36 Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 735 Beğeniler 203 Bugün 10:31 #23 Rhodes dedi: @jackarmis, evet. Sari ok ile belirtilen yerin cikmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Oldu mu, çıkarttığım beyazı çıkartacaksak başta neden taktık, etrafındaki şeyle takılması zorunluydu. Bu arada sana bolca kalp ve bolca teşekkür ederim, sabahın köründe hemen cevap verip yardımcı oldun
Rhodes dedi: @jackarmis, evet. Sari ok ile belirtilen yerin cikmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Oldu mu, çıkarttığım beyazı çıkartacaksak başta neden taktık, etrafındaki şeyle takılması zorunluydu. Bu arada sana bolca kalp ve bolca teşekkür ederim, sabahın köründe hemen cevap verip yardımcı oldun
Rhodes 108 Saygın Topluluk Kahramanı Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.445 Çözümler 169 Beğeniler 13.896 Yer United Kingdom Bugün 10:45 #24 @jackarmis, su anda kusursuz. Rica ederim, ne demek hocam.
KS KS J jackarmis 36 Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 735 Beğeniler 203 6 dakika önce #25 Rhodes dedi: @jackarmis, su anda kusursuz. Rica ederim, ne demek hocam. Genişletmek için tıkla... Burada yapmam gereken bir ayar var mı, youtube inceleme videolarına bakabilirim fakat hazır bilgili birini bulmuşken sorayım dedim.
Rhodes dedi: @jackarmis, su anda kusursuz. Rica ederim, ne demek hocam. Genişletmek için tıkla... Burada yapmam gereken bir ayar var mı, youtube inceleme videolarına bakabilirim fakat hazır bilgili birini bulmuşken sorayım dedim.