sarı okla gösterdiğim yeri tırnakla söküp çöpe mi atacağım, doğru mu anladım? mavi oka ellemiyorum değil mi?@jackarmis, mouse'u calistirirsaniz yanlis yaptiginizi anlarsiniz, zira calismayacaktir.
Sensoru kapatmissiniz. Panige gerek yok cunku cozumu cok kolay, tirnaginizla cikartabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?@jackarmis, evet. Sari ok ile belirtilen yerin cikmasi lazim.
Oldu mu, çıkarttığım beyazı çıkartacaksak başta neden taktık, etrafındaki şeyle takılması zorunluydu.@jackarmis, evet. Sari ok ile belirtilen yerin cikmasi lazim.
Bu arada sana bolca kalp ve bolca teşekkür ederim, sabahın köründe hemen cevap verip yardımcı oldun
@jackarmis, su anda kusursuz. Rica ederim, ne demek hocam.
Burada yapmam gereken bir ayar var mı, youtube inceleme videolarına bakabilirim fakat hazır bilgili birini bulmuşken sorayım dedim.@jackarmis, su anda kusursuz. Rica ederim, ne demek hocam.
2K'ya alin Hz'i. Sag alttan da normal kullanimda ortadaki, oyundayken en asagidaki secili olsun.
Allah razı olsun senden ya, normalde Gameraider k1 klavye alacaktım fakat sırf sen bunu önerdin diye bunu alacağım2K'ya alin Hz'i. Sag alttan da normal kullanimda ortadaki, oyundayken en asagidaki secili olsun.
Akşamları görünmüyormuş tuşlar tek o canımı sıktı
Mouse'un ve dongle'in firmware'ini guncelleyin bu arada. Yazilimi indirerek guncellemenizi tavsiye ederim. Web'ten de oluyor ama guvenceye almak adina indirip yapin bence.
Burası mı, güncel diyor sankiMouse'un ve dongle'in firmware'ini guncelleyin bu arada. Yazilimi indirerek guncellemenizi tavsiye ederim. Web'ten de oluyor ama guvenceye almak adina indirip yapin bence.