Fiber Takılmadan Önce: Anten İnternet
Merhaba, AtlantisNET ile yaşadığım güzel deneyimden bahsetmek istiyorum. 2024’ün sonunda Avcılar’ın internet açısından pek yüz güldürmeyen bir mahallesine taşındım. Ne fiber vardı ne de boş port… Bu süreçte kapımı çalan tek çözüm AtlantisNET oldu. 300 TL’ye 25 Mbps antenli internet aldım ama hız zaman zaman 100 Mbps’e kadar çıkınca gözlerim doldu diyebilirim.
Kurulum süreci de gayet basit: Çatıya anten, eve ücretsiz router… Yağmurda bazen naz yapıyor ama internetsiz kalmaktansa yağmurda biraz yavaş internet iyidir diye düşündüm.
Sonra bir gün markete giderken şok oldum: AtlantisNET, dış cephesi bile olmayan tuğla bir binaya fiber döşemiş. Üstelik 1000 Mbps hızlarla! Müşteri hizmetlerini aradığımda, benim de fiber geçiş sürecimde olduğumu öğrenince mutluluktan havalara uçtum diyebilirim
Evet arkadaşlar, kısacası durumlar böyle. Adamlar Türk Telekom gibi büyük firmalardan daha çok iş yapıyor benim gözümde. 10 yıldır Türk Telekom burayı umursamazken AtlantisNET ile birçok ev internete kavuşmuş. Cidden tebrik edilmesi gereken firmalardan biri.
Güncelleme: Fiber Takıldı!
Tekrardan merhaba arkadaşlar, bugün fiber internete sonunda kavuştum. Benim binamda TürkNet altyapısı kullanıldı ve aşırı stabil. Aldığım hızları aşağıya bıraktım, ayrıca eklemek isterim ki bu hızları hala eski paketimdeyken alıyorum. Yani bu internet için 300 TL ödüyorum