- Makaleler
- 1
İnanılmaz dandik çekmiş S24 Ultra.
Anlamadım, bende de sonuçta daha gelişmiş bir kameraya sahip.
Farkları işlemci, MagSafe, kablosuz şarjın 15W olması ve Ceramic Shield 2’nin gelmesi. Son olarak 256 GB seçeneği de var. Bence şu an fiyat/performans açısından 16e daha mantıklı.17e ve 16e arasındaki fark nedir? Hangisi tercih edilmeli sizce? Orta yollu bir fiyatı olduğundan tercih etmek istiyorum ama ikisi arasında kaldım. Yazın IOS tarafına geçmek istiyorum bende.
16e/17e serilerinde Dinamik Ada bulunuyor mu?Farkları işlemci, MagSafe, kablosuz şarjın 15W olması ve Ceramic Shield 2’nin gelmesi. Son olarak 256 GB seçeneği de var. Bence şu an fiyat/performans açısından 16e daha mantıklı.
Hayır. Bence alacaksanız 16e alın, 17e ile bence aradaki farka değecek hiçbir fiyat yok. 128 gb size yetecek ise 17e yerine daha mantıklı 16e.
Dinamik Ada da sonuçta bir çentik; orada duruyor. Damla çentik de öyle. Çentik istemiyorsan RedMagic kullanacaksın.Dinamik ada olsa alınabilir bence. Ben 3 kameralı tasarımları sevmiyorum, sade tasarımlar hoşuma gidiyor. 3 kamerayı ne yapacağım, 2 kamerayı ne yapacağım ki? Fotoğraf çekersem zaten iş görüyor. Ben genelde oyun için telefonda güç seviyorum, onu sağlıyorsa yeterli ama çentik kabul edilemez.
Dinamik Ada da sonuçta bir çentik; orada duruyor. Damla çentik de öyle. Çentik istemiyorsan RedMagic kullanacaksın.