Rehber Atmosphere 20.00 versiyon Nintendo Switch'de oyunların açılmaması sorunu çözümü

Simon

Üstün
Makaleler
27
Bu sorunun çözümü basit. Atmosphere 20.00 yerine downgrade edip 19.00 surumunu yuklemelisiniz.

Gerekli olanlar
  • Switch
  • Micro SD Card
  • SD Card Reader

Atmosphere 19.00 surumunu indirin
Asagidaki linkten indirin dosyayi.

Switch'in icindeki Micro SD karti SD kart okuyucuya yerlesririn. Bilgisayara takin. Indirdigimiz linkin icindeki dosyayi (19.00 yazmasi lazim) kopyalayip Switch'in ana dizinine atin. Ardindan Micro SD kartinizi Switch'e takin. Hetake ekranindan her zamanki gibi giris yapin ve Switch'in Ana menusune gelin. Albume girin. Daybreak'i secin. Install Firmware yazan yeri secin ve yukleyin. Reboot etme ekrani gelecek. Onaylayin. Ekstra olarak su an Tinfoil sunuculari kapali. Oyun yuklemenin bir yolu daha var ama. Telegram yukleyin PC'nize ardindan Nintendo Switch Telegram Bot yazin ve begendiginiz birine tiklayin. Botu kullanmak icin oyunun ismini yazmaniz yeterli yanit olarak. Oyunu Torrent olarak yukleyin. Switchinizden Micro SD Karti cikartip kart okuyucuya geri takin ve Micro SD karta Games adinda yeni bir klasor olusturun. Oraya indirdiginiz oyunlarin dosyalarini atin. Son olarak Micro SD karti Switch'e geri takin ve Switch'i calistirin. Albume girin. Gold Leaf uygulamasini secin. Explore Content > SD Card > Games. Buraya geldikten sonra dosyalari tek tek kuracaksiniz. Islem tamam hepsi bu kadardi. Takildiginiz yerde soru sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun çözümü basit. Atmosphere 20.00 yerine downgrade edip 19.00 surumunu yuklemelisiniz.

Gerekli olanlar
  • Switch
  • Micro SD Card
  • SD Card Reader

Atmosphere 19.00 surumunu indirin
Asagidaki linkten indirin dosyayi.

Switch'in icindeki Micro SD karti SD kart okuyucuya yerlesririn. Bilgisayara takin. Indirdigimiz linkin icindeki dosyayi (19.00 yazmasi lazim) kopyalayip Switch'in ana dizinine atin. Ardindan Micro SD kartinizi Switch'e takin. Hetake ekranindan her zamanki gibi giris yapin ve Switch'in Ana menusune gelin. Albume girin. Daybreak'i secin. Install Firmware yazan yeri secin ve yukleyin. Reboot etme ekrani gelecek. Onaylayin. Ekstra olarak su an Tinfoil sunuculari kapali. Oyun yuklemenin bir yolu daha var ama. Telegram yukleyin PC'nize ardindan Nintendo Switch Telegram Bot yazin ve begendiginiz birine tiklayin. Botu kullanmak icin oyunun ismini yazmaniz yeterli yanit olarak. Oyunu Torrent olarak yukleyin. Switchinizden Micro SD Karti cikartip kart okuyucuya geri takin ve Micro SD karta Games adinda yeni bir klasor olusturun. Oraya indirdiginiz oyunlarin dosyalarini atin. Son olarak Micro SD karti Switch'e geri takin ve Switch'i calistirin. Albume girin. Gold Leaf uygulamasini secin. Explore Content > SD Card > Games. Buraya geldikten sonra dosyalari tek tek kuracaksiniz. Islem tamam hepsi bu kadardi. Takildiginiz yerde soru sorabilirsiniz.
- Atmosphere 20.00 sürümünden 19.00 sürümüne downgrade yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:

Gerekli Olanlar​

• Nintendo Switch
  • Micro SD Kart
  • SD Kart Okuyucu

Atmosphere 19.00 Sürümünü İndirin​

1. İndirme: Verilen linkten Atmosphere 19.00 sürümünü indirin. (Linki kontrol ederek doğru sürümü aldığınızdan emin olun.)

Micro SD Kartı Hazırlama​

2. Kartı Takın: Switch'in içindeki Micro SD kartı SD kart okuyucuya yerleştirin ve bilgisayara takın.
3. Dosyayı Kopyalayın: İndirdiğiniz Atmosphere 19.00 dosyasını Micro SD kartın ana dizinine kopyalayın.
4. Kartı Geri Takın: Micro SD kartı Switch’e geri takın.

Switch Üzerinde Kurulum​

5. Cihazı Başlatın: Switch'i açın ve her zamanki gibi Atmosphere’ye giriş yapın.
6. Ana Menü: Ana menüye gidin ve Albüm uygulamasına girin.
7. Daybreak Uygulamasını Seçin: Daybreak uygulamasını seçin.
8. Firmware Yükleme: "Install Firmware" seçeneğine tıklayın ve yüklemeyi başlatın.
9. Reboot Onayı: Reboot ekranında onay verin.

Oyun Yükleme​

10. Alternatif Yöntem: Eğer Tinfoil sunucuları kapalıysa ve oyunları yüklemek istiyorsanız, bilgisayarınıza Telegram uygulamasını yükleyin.
11. Nintendo Switch Telegram Bot: Telegram'da Nintendo Switch botunu arayın ve istediğiniz birine tıklayın.
12. Oyun İsimlerini Girin: Oyun isimlerini yazın ve yanıt olarak indirin.
13. Micro SD Karta Oyunlar: Micro SD kartı tekrar karta takıp Games adında yeni bir klasör oluşturun ve indirdiğiniz oyun dosyalarını buraya atın.
14. SWitch'i Başlatın: Micro SD kartı tekrar Switch'e takın ve cihazı başlatın.
15. Gold Leaf Uygulamasını Seçin: Albümden Gold Leaf uygulamasını seçin.
16. Oyunları Kurun: "Explore Content" > "SD Card" > "Games" yolunu izleyin. Oyun dosyalarını tek tek kurun.

İşlem Tamam​

- İşlem tamamlandığında, oyunlarınız açılmalıdır. Takıldığınız bir adım olursa, lütfen sorularınızı belirtin.

Zelda totk, içinde türkçe mod ve full save yüklü oynuyordum. Bugün açarken bu hatayla karşılaştım, diğer oyunlar açılıyor sorun yok. Acaba sorun modlarla ilgili mi yoksa atmosphere sürümünü downgrade mi etmeliym

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-22 161431.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-22 161431.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 12
Zelda totk, içinde türkçe mod ve full save yüklü oynuyordum. Bugün açarken bu hatayla karşılaştım, diğer oyunlar açılıyor sorun yok. Acaba sorun modlarla ilgili mi yoksa atmosphere sürümünü downgrade mi etmeliym
Save'de sorun olabilir. Save Modunu silip tekrar oyuna girmeyi deneyin. Turkce yamayi ben de kullaniyorum sorun yok.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt