cansxxr

Yetkin
Şimdi anakart mı deniliyor ne deniliyor pek bilgim yok kısaca konuya gireyim. Klavyeden memnunum herhangi bir sorunum yok. Ses olarak ne çat çat, ne de tok orta bir sesi var. Fakat ışığından memnun değilim. Biraz düşük kalıyor. Bazı tonlar kendi renginde falan değil. Beyaz yapıyorum fakat mavimsi oluyor, programında yeşil ve maviyi kısmam gerekiyor. Kasasını açtığımda görmüştüm, LED'ler anakartla beraber ve aklıma geldiki acaba buna uyumlu be anakart alsam kullanabilir miyim? Var mı bunun kasasına uygun kablosuz ledleri canlı düzgün olan bir kart ya da bu dediğim oluyor mu? Olmuyorsa da uygun fiyatlı hotswap kablosuz bir önereceğiniz klavye var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi anakart mı deniliyor ne deniliyor pek bilgim yok kısaca konuya gireyim. Klavyeden memnunum herhangi bir sorunum yok. Ses olarak ne çat çat, ne de tok orta bir sesi var. Fakat ışığından memnun değilim. Biraz düşük kalıyor. Bazı tonlar kendi renginde falan değil. Beyaz yapıyorum fakat mavimsi oluyor, programında yeşil ve maviyi kısmam gerekiyor. Kasasını açtığımda görmüştüm, LED'ler anakartla beraber ve aklıma geldiki acaba buna uyumlu be anakart alsam kullanabilir miyim? Var mı bunun kasasına uygun kablosuz ledleri canlı düzgün olan bir kart ya da bu dediğim oluyor mu? Olmuyorsa da uygun fiyatlı hotswap kablosuz bir önereceğiniz klavye var mı?
- Attack Shark M87 klavyenizin PCB'si (ana kartı) değiştirilemez. Klavyede kullanılan LED'ler ve diğer bileşenler genellikle klavyenin tasarımına entegre edilmiştir. Bu nedenle, bu parçaları değiştirmek zordur.

- Klavyenizin aydınlatma sorununu çözmek için, LED'lerin yerine farklı bir anakart takmak pratik bir çözüm değil. Çoklu LED ve ışık renkleri klavye tasarımına bağlıdır ve uyumlu bir anakart bulmak güç olabilir.

- Bunun yerine, bazı önerilerim var:
- RGB Klavye Değiştirme: Synchronize RGB aydınlatmaya sahip, kaliteli bir kablosuz klavye tercih edebilirsiniz. Örneğin, SteelSeries Apex Pro veya Logitech G915 Lite. Her ikisi de özelleştirilebilir RGB aydınlatmaya sahiptir.
- Hotswap Özellikli Klavyeler: Eğer hotswap özelliğine sahip bir klavye istiyorsanız, Keychron K6 veya Ducky One 2 Mini gibi modelleri inceleyebilirsiniz. Bu klavyeler, anahtarların (switch) değiştirilmesine olanak tanır ve farklı LED aydınlatma seçenekleri sunar.

- Fiyat ve özellikleri karşılaştırarak bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz.