Audeze Maxwell almaya değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 102
  • Etiketler Etiketler
    değer mi
Makaleler
1
Yer
İzmir
Selam dostlar. Eğer değerse yıl başında alacağım 1 ay sonra. Değmez ise haftaya direkt ROG Delta alacağım. Ne diyorsunuz?
@michaelscofield

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aslında yok. Almişken tam almak icin actim bu konuyu. Zaten maxwell zorlayacak. Rog alayım o zaman. Teşekkürler.

Hocam Pelta diyecektim. Yanlış yazmışım. Pelta alırnır mı? Deltalar uçuk fiyatlarda.

Son düzenleme:
Maxwell çok iyi bir kulaklık olmasının yanında çok ağır bir kulaklık. Yarım kilogram kulaklığı uzun süre kafanda tutabileceksen alınır.

Fiyatı çok düşündürüyor hocam.

Odyofil bir kulaklık olduğu için fiyatı çok yüksek olması normal ama 20k faiş bir fiyat gibi geldi bana. Kulaklığın üretici fiyatlandırması 330 dolar yaklaşık 14K yapıyor. Günlük kullanıcıysan bence gerek yok. Profesyonel ses ile uğraşıyorum derseniz alınabilir. Ayrıca o yarım kilogram ağırlık uzun süre çekilmez boyun kası yaptırır insana. 350gr ağırlığında olan kulaklıklar bile birkaç saat sonra rahatsız etmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…