Audi B9.5 alınır mı?

Bütçe
3 milyon TL
Makaleler
3
Şu an severek kullandığım bir 1.5 Ibiza'm var ama artık uzun yola sık çıktığım için araç beni biraz yoruyor. Sert süspansiyon nedeniyle konfor sıkıntısı yaşıyorum. Adaptif süspansiyonlu olmasına rağmen “çok sert” ve “aşırı sert” dışında bir ayar yok gibi.

Bu yüzden yeni bir araç arayışına girdim. Bütçem maksimum 3 milyon TL civarında. 2021 ve sonrası, maksimum 40 bin kilometrede ilanlara bakıyorum. Audi'nin 40 TDI (204 HP) Quattro motorlu araçları ilgimi çekiyor.

Mekanik olarak bu motor ve şanzıman kombinasyonu uzun vadede sıkıntı çıkarır mı? Yıllık en az 30 bin km yapacağım ve aracı 200 bin km’ye kadar kullanmayı düşünüyorum. Opsiyon veya donanım açısından dikkat etmem gereken noktalar var mı?

G20 kasa BMW de alabiliyorum ama nedense ısınamadım. Hemen almayacağım, şimdiden araştırmaya başlamak istedim.

@62 hocam, buralardaysan fikrini almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 62
AdBlue sistemi, EGR ve DPF kesinlikle sıkıntı çıkaracaktır. Önerim benzinlisine yönelmeniz olur. Başka sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

AdBlue sistemi, EGR ve DPF kesinlikle sıkıntı çıkaracaktır. Önerim benzinlisine yönelmeniz olur. Başka sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Hocam peki bu EGR yüzde 80 otobanda yüksek hızda kullanım yapılsa bile sorun çıkartır mı? Şehir içine çok az gireceğim. Benzinlisi güçlü ve daha sıkıntısız olsa da yakıtı kafamı karıştırmıyor değil. Peki G20 ile arasında seçim yapsanız hangisini seçerdiniz? Aslında hep aklımda Guilia var ama piyasası yok onun da.

İfadeler: 62
Hocam peki bu EGR yüzde 80 otobanda yüksek hızda kullanım yapılsa bile sorun çıkartır mı?
Çıkartıyor hocam. Genelde soğutucusu patlıyor ya da kurumdan ötürü valf kısmı dolup çalışmıyor. Euro 6 ve sonrası EGR başa bela. Bu tüm markalar için geçerli. Aynı kasanın benzinlisini alın geçin derim.
Peki G20 ile arasında seçim yapsanız hangisini seçerdiniz? Aslında hep aklımda Guilia var ama piyasası yok onun da.
G20 alırdım ama garanti dolunca elden çıkarırdım

Uzun yol yapacaksanız dizel neden düşünüyorsunuz ki? Giula harika bir araç fakat al sat yapacaksanız bakmayın bile. Eğer bir süre sonra satacak iseniz Superb düşünün ama G20 de tabi güzel olur.

Hadi ya. Ben çok odaklanmıştım 2.0 dizele. Benzinlisi aşırı yakıyor diyorlar bilemedim.
G20 alırdım ama garanti dolunca elden çıkarırdım
21 model ve üstü alacağım. G20'nin sıkıntısı nedir hocam?
Uzun yol yapacaksanız dizel neden düşünüyorsunuz ki? Giula harika bir araç fakat al sat yapacaksanız bakmayın bile. Eğer bir süre sonra satacak iseniz Superb düşünün ama G20 de tabi güzel olur.
Yakıt açısından düşünüyorum hocam. Guilia'yı daha önce bir seyahatte sürmüştüm muhteşem bir araç ama 2 yıldır gördüğüm aynı ilanlar var. Piyasası hiç yok gibi. Yeni kasa Superbler sanki fiyatını hak etmiyor gibi hocam.

Fiyatını evet kesinlikle hak etmiyor fakat bizim ülkemiz arabadan anlamadığı için maalesef hala satışları hızlı.

21 model ve üstü alacağım. G20'nin sıkıntısı nedir hocam?
BMW olması hocam Mesela ne yaparsanız yapın belirli bir kmden sonra yağ kaçakları bitmez. Kafasına göre sensörleri bozulur. Mesela su seviye müşürü bozulur, yaptırırsınız yağ seviye müşürü de bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…