İsveç Cadısı
Uzman
Bu fiyata nasıldır arkadaşlar? Elektrogitar için aldım m Audio track Duo ile kullanacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aradaki fiyat farkı çok az. AKG'nin daha iyi olduğu ne var ki?Urun iyi de. Pahali sanki. Ben bunu alirdim.
AKG K240 Studio profesyonel, yarı açık kulak üstü kulaklık | Karıştırma, mastering ve oynatma için Varimotion diyaframlı ve 55 Ohm empedanslı XXL dönüştürücüler : Amazon.com.tr: Elektronik
AKG K240 Studio profesyonel, yarı açık kulak üstü kulaklık | Karıştırma, mastering ve oynatma için Varimotion diyaframlı ve 55 Ohm empedanslı XXL dönüştürücüler : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
AKG'nin bu kulaklığı ATH'nin M50X'ine denk. Fakat ATH daha iyi bir marka olduğundan dolayı alt seviye kulaklıkları AKG'nin daha üst seviyede bulunan kulaklıklarıyla aynı fiyatlara satılıyor.Aradaki fiyat farkı çok az. AKG'nin daha iyi olduğu ne var ki?
Hocam elektrogitarım ile metal rock falan çalıcam zaten yeni başlayacağım daha. Bu kulaklık memnun eder mi? Çünkü bu bütçede (7-8k) alacağım amfiler pek iyi değil gibi.AKG'nin bu kulaklığı ATH'nin M50X'ine denk. Fakat ATH daha iyi bir marka olduğundan dolayı alt seviye kulaklıkları AKG'nin daha üst seviyede bulunan kulaklıklarıyla aynı fiyatlara satılıyor.
Normalde ben marshall mg10 alacaktım bazıları memnun etmez dediği için bu kombinasyona yöneldim baya kararsız kaldım şu an.@İsveç Cadısı, Hem ATH hem de AKG memnun eder. Fakat aynı fiyata alacağın IEM daha iyi mix/mastering yapmana ve kayıt almana yardımcı olur. Headsetlerden iyi bir şey almak için 10 binleri gözden çıkarmak lazım.
Marshall'ın kulaklıkları çöp. İyi ki almamışsın.Normalde ben marshall mg10 alacaktım bazıları memnun etmez dediği için bu kombinasyona yöneldim baya kararsız kaldım şu an.
Kulaklık değil hocam amfi. Bu arada ses kartı ve marshall mg10g amfi nasıl olur?
Gitar amfileri hakkında 0 bilgim var. Hiç hakim değilim. Yanlış yönlendirmek istemem. yeni konu aç istersen.Kulaklık değil hocam amfi. Bu arada ses kartı ve marshall mg10g amfi nasıl olur?