Shanverdy

Uzman
Aula F75 kullanıyorum, boşluk tuşumda herhangi bir problem yok fakat tuşun en sol tarafına basarsam tuş sola doğru yatıyor. Klavyeye herhangi bir işlem yapmadım, sadece dün tuşları çıkarıp temizliğini yaptım fakat boşluk tuşunu çıkarmadım yani ellemedim bile. İki stabilizatörde aynı tepkileri veriyor ancak tuşu çıkarıp takmaya çalıştığımda soldaki stabilizatörün tam olarak oturduğunu hissetsem de sağdakinde o hissiyat olmuyor yani artı şeklindeki yuvaya oturmuyor. Kısacası sağ taraftaki tam olarak oturmuyor ancak sebebini çözemedim. Fotoğrafta bırakıyorum bilgisi olan, yaşayan vesaire varsa bilgilendirirse sevinirim.

foto1.webp

foto2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Aulada tek sorun yaşamayan benim galiba :D maşallahı var online oyun girmediğim sürece Bluetooth kullanıyorum 2 aydır falan şarja takmadım.
Bende bir süre kullandım sıkıntı yaşamadım. Binlerce satılan üründe illa sorun yaşayan olur. Bide ürün forumlarda yaygınlaştı haliyle sorun yaşayan gene foruma yazar.

Kendin Stab alıp değiştirebilirsin veya stablarını değiştirmeleri için ürünüde gönderebilirsin.

Teşekkürler hocam değiştirmesi zor değilse değiştiririm şu an çok problem yaratmıyor ancak bir anda böyle bir şeyler karşılaşmak beni şaşırttı açıkçası. Dün bir şey yoktu diye hatırlıyorum ya da genelde boşluk tuşunun tam ortalarına bastığım için anlamamışta olabilirim bilemiyorum ama normalde yoktu yani.

Aulada tek sorun yaşamayan benim galiba :D maşallahı var online oyun girmediğim sürece Bluetooth kullanıyorum 2 aydır falan şarja takmadım.
Hocam bende hiçbir sorun yaşamıyordum ta ki az önce bunu keşfedene kadar. Klavye çok hoşuma gidiyor ve teknik bir arızası da yok bir tek bunu yaşadım bugüne kadar.

Teşekkürler hocam değiştirmesi zor değilse değiştiririm şu an çok problem yaratmıyor ancak bir anda böyle bir şeyler karşılaşmak beni şaşırttı açıkçası. Dün bir şey yoktu diye hatırlıyorum ya da genelde boşluk tuşunun tam ortalarına bastığım için anlamamışta olabilirim bilemiyorum ama normalde yoktu yani.
Bilen adam için zor diyemem ama ben ilk denemelerimde 1-2 tane klavyenin elimde kalması ile sonuçlanmıştı ilk modlama deneyimlerimde. Stabını değiştirmeleri için göndermen daha mantıklı olur zaten stab'a vereceğin paraya yakın bir ücrete tamir ediyorlar.

Bilen adam için zor diyemem ama ben ilk denemelerimde 1-2 tane klavyenin elimde kalması ile sonuçlanmıştı ilk modlama deneyimlerimde. Stabını değiştirmeleri için göndermen daha mantıklı olur zaten stab'a vereceğin paraya yakın bir ücrete tamir ediyorlar.
Öyle diyorsanız dediğiniz gibi yaparım, şu anlık oyun oynarken ya da herhangi bir şey yazarken rahatsız etmedi fakat rahatsız edici boyuta geldiğinde dediğiniz gibi göndereceğim. Ben bir çözümü vesaire vardır diye konu açmak istedim, biraz inceledim çok zor görünmüyor elim böyle şeylere alışkın ancak hiç modlama yapmadım ondan dolayı girişmemek en mantıklısı sanırım.

Öyle diyorsanız dediğiniz gibi yaparım, şu anlık oyun oynarken ya da herhangi bir şey yazarken rahatsız etmedi fakat rahatsız edici boyuta geldiğinde dediğiniz gibi göndereceğim. Ben bir çözümü vesaire vardır diye konu açmak istedim, biraz inceledim çok zor görünmüyor elim böyle şeylere alışkın ancak hiç modlama yapmadım ondan dolayı girişmemek en mantıklısı sanırım.
Oyun oynarken zıplama tuşunu mouse tuşunu aşşağı kaydırdığın zaman olacak şekilde yapabilirsin. Ben yıllardır CS'den alışkanlık ile o şekilde kullanıyorum ama yazı yazarken bişi diyemem.

Oyun oynarken zıplama tuşunu mouse tuşunu aşşağı kaydırdığın zaman olacak şekilde yapabilirsin. Ben yıllardır CS'den alışkanlık ile o şekilde kullanıyorum ama yazı yazarken bişi diyemem.
Csde bende o şekilde kullanıyorum. Bu görseldeki boşluk tuşunun kalkma durumu neredeyse en sol taraflara bastığımda oluyor, bende ya tam ortayı ya da ortanın biraz sol tarafını kullandığım için pek rahatsız etmedi şu anlık. Elbette böyle bir sorun olduğunu bildiğim için içim rahat etmiyor ancak geçici olarak bu şekilde kullanacağım sanırım.

1748362904988.webp
1748362894679.webp

Fotoğraftan yola çıkarak söyleyeceksem, sağ taraftaki kırık gibi duruyor. Yakından fotoğraf atabilirseniz daha iyi olur.