Eki Görüntüle 150939Eki Görüntüle 150938

Fotoğraftan yola çıkarak söyleyeceksem, sağ taraftaki kırık gibi duruyor. Yakından fotoğraf atabilirseniz daha iyi olur.
Elbette, şimdi fotoğrafı çekerken fark ettim gerçekten iyi görmüşsünüz, sağ taraftakinin üst kısmı kırılmış sanırım emin değilim.

sag.webp

sol.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın kadrajdan çekilince bir sorun gözükmüyor gibi duruyor aslında, sağ tarafın yerinden oynamış olma ihtimali var mıdır acaba?
İç kısımda bir oynama olmuş olabilir belki hiç bilmiyorum hocam kurcalamak istemedim. Açıp bak derseniz bi bakabilirim ama daha büyük bir probleme yol açar mı bilmediğimden girişmedim hiç

İç kısımda bir oynama olmuş olabilir belki hiç bilmiyorum hocam kurcalamak istemedim. Açıp bak derseniz bi bakabilirim ama daha büyük bir probleme yol açar mı bilmediğimden girişmedim hiç
YouTube üzerinden stabilizerleri nasıl takıp çıkarabileceğinize dair epey video var, zor bir işlem gibi de durmuyor açıkçası. Bir bakın derim, eğer içinize sinmezse garantiye göndermek daha mantıklı olur.

YouTube üzerinden stabilizerleri nasıl takıp çıkarabileceğinize dair epey video var, zor bir işlem gibi de durmuyor açıkçası. Bir bakın derim, eğer içinize sinmezse garantiye göndermek daha mantıklı olur.
Bugün bakacağım sanırım hocam, dediğiniz gibi zor durmuyor zaten

Hocam çıkardım ve fotoğraflarını aldım, bir sıkıntı görebiliyor musunuz? Yine sol ve sağ stabilizatör olarak sırayla yükledim bilginize @18516 @Spartan

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    293,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 2.webp
    2.webp
    329,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 3.webp
    3.webp
    276,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 4.webp
    4.webp
    223 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Sanki stabda bir kırlma ve yerinden oynama var gibi.

Bu dediğim soldakinde.
Hocam ama soldakinde kırılma olsa o tarafın dengesiz olması gerekmez mi? Mesela şu an tuşa tam karşısından baktığımda sağ tarafa doğru çok hafif yatık görünüyor öyle diyeyim. Ekstra olarak bunu değiştirmek istersem yeni stab nereden alabilirim peki, ölçüleri vesaire uyuşan bir stab linkleyebilir misiniz?

Hiçbir sorun gözükmüyor, tekrar taktığınız zaman aynı sorun oluyor mu?
Evet hocam taktım aynı şekilde sorun devam ediyor. Bende bakınca kırık parça gibi bir şey görmedim, acaba iç kısımda mı bir problem var? İki stabde çok hareket etmiyor, sağ taraftaki de sol taraftaki de çok dengeli ancak sol tarafa bastırınca sağ taraftaki direkt kendisini atıyor diyebilirim.

Hocam tam bu son yazdığımı yazarken keycaps değiştirip denesem mi dedim ve keycaps değiştirdiğimde sorun saçma bir şekilde düzeldi.