Sye

Uzman
Merhaba, pazar akşamı Aula F75 klavyemin üst tarafına kola döküldü. Hemen kabloyu ve tuşları çıkarıp ters bir şekilde sabaha kadar pirince yatırdım. Sabah işe gitmeden denediğimde bir sorun göremedim her şey çalışıyordu ama dün akşam kullanırken birkaç saniyeliğine F tuşları kafayı yedi. Kendi kendine sırayla basıyor gibiydi sonra durdu 10 dakika sonra yine oldu falan. Tüm tuşlara tek tek sert sert bastım tam otursun yaylar vs. diye bu sefer 20-30 dakika sonra falan oldu. Bir daha tuşları çıkardım sertçe yerine geri koydum bundan sonra bir sorunla karşılaşmadım ama yine de dün akşam pirince yatırdım. Bu akşam bir daha deneyeceğim.

Sizce klavye temelli bozulmuş mudur? Veya zamanla düzelebilir mi? Çünkü normalde çalışıyor tüm tuşlar takılma vs. yok dediğim gibi arada bir oldu ve en son yatmadan bir sorunla karşılaşmadım. Devrelere zarar verdiyse sıkıntı anladığım kadarıyla bu F'lerin kendi kendine basması devre hatası gibi mi duruyor, bilen yardımcı olursa sevinirim. Olmadı aynısından bu hafta bir daha alacağım.

Son düzenleme: