Bunun adi ticaret degil baska bir şey.
Adam direkt ticaretin tanımını yazmış. Başka ne olabilir bunun adı ? 1300 liraya bile ilan var, ben 945 liraya Temu'dan aldım. Tam 25 günde geldi. Bilseydim sarı siteden 1300'e alırdım. Ayrıca ben ilan verecek olsam 60 doların karşılığı neyse onu yazardım.

Adam direkt ticaretin tanımını yazmış. Başka ne olabilir bunun adı ? 1300 liraya bile ilan var, ben 945 liraya Temu'dan aldım. Tam 25 günde geldi. Bilseydim sarı siteden 1300'e alırdım. Ayrıca ben ilan verecek olsam 60 doların karşılığı neyse onu yazardım.
%100 karin ustune hic bir sey eklemeden satiyor bu firsatcilik. Stok gelmicegini ogrense o yakini 4000'e bile satardi.

%100 karin ustune hic bir sey eklemeden satiyor bu firsatcilik. Stok gelmicegini ogrense o yakini 4000'e bile satardi.
Ürünün değeri 70 dolar. 70 dolardan ucuza satışa koyulan tüm ilanlar gayet normal.
Ortada bir fırsat vardı, fırsatı değerlendiremeyenler aynı fırsatı neden sarı sitedeki ilanlardan bekliyor anlamış değilim.

3 tane beyaz 1 tane siyah aldım. 2 tane daha siyah alayım derken beyaz alma fırsatını çöpe attım. Temu'ya baktım ürün kaldırılmış daha gelmez gibi gözüküyor.