Leşinde leşi bir mouse. Alınmaz. Satış sitesinde 12800DPİ ile göz boyamaya falan çalışmışlar gülünç. Bütçen nedir ? Ona göre öneri yapayım.

DPI ile göz boyadıklarının farkındayım sıradan bir oyun oynatacak fare olsun yeter ucuz ve oyun oynanabilir bir fare arıyorum Everest ve Hadron almaktan iyidir

Neredeyse aynı fareler biraz ergonomik ve kullanışlı fiyatı da uygun diye tercih ettim
Bilgisayar donanımlarına hakim isen mousenin DPİ ile değil de HZ ile ölçüldüğünü bilirsin ve muhtemelen de biliyorsun. Yani kısaca 7000DPİ'dan sonrası abartı gereksiz. Araştırdım bu arada HZ değerleri aynı. Hatta sanırım dediğin mousenin daha fazla. Tercih senin.

(Kaç Hertz olduğunu bilmiyorum) S13 modelinin DPI'ı düşüktü ve biraz daha hafifti ben büyük ve rahat olduğu için tercih ettim 12800 DPI zaten kimsenin umurunda değil

Ama bunun kadar ucuzunu bulamazsın

Rampage ekipmanlara karşı bir soğukluk var bende ve diğer genel OEM olanlarada ucuz ve güzel bir kalite veriyorsa o zaman benim gözümde ürün mükemeldir

Önceki farem buydu ama Preo değildi
Şu an ise internette bulamadığım 2.4 GHz kablosuz GO Smart fareyi kullanmaktayım

Son düzenleme: