Bu klavyeyi almak istiyorum. YouTube'da sesine falan baktım, hoşuma gitti. Ayrıca ayar yapmak için yazılım gerektirmiyor, böylece Linux üzerinde de kullanabilirim. Aula markası iyi mi? Klavyeyi kullanan var mı? Deneyiminiz nasıl?

Aula F75 modeliyle zaten TR'nin yarısının satın aldığı bir ürün ve fiyatına göre epey kaliteliydi, bunun da öyle olacağını düşünüyorum, sorun çıkarsa Amazon'dan alıyorsunuz zaten iade konusunda problem yaşamazsınız.

Siparişi verdim. Teşekkürler.

Arkadaşlar klavyenin tuşları çok hassas, elim klavyenin üstünde dururken bazan biraz basınç uygulanınca yazmaya başlıyor. Bu normal mi?

Aynı klavyeyi bugün aldım da sana soracaklarım var 1. Full kablolu kullansam bir sorun olur mu 2. yön tuşlarının üstünde ki RGB'yi ve yan taraflarda ki renkleri nasıl sabit renk yaparız driverdan tam nereden yani 3. driverı harici başka indirmem gereken bir şey var mıdır cevaplarsan çok sevirim şimdiden iyi günler.

Aynı klavyeyi bugün aldım da sana soracaklarım var 1. Full kablolu kullansam bir sorun olur mu 2. yön tuşlarının üstünde ki RGB'yi ve yan taraflarda ki renkleri nasıl sabit renk yaparız driverdan tam nereden yani 3. driverı harici başka indirmem gereken bir şey var mıdır cevaplarsan çok sevirim şimdiden iyi günler.
Dostum ben Linux üzerinden kullandığım için driver falan kurmadım. Bütün ayarları klavye üzerinden yaptım. Bütün ışıkları kapatarak kablolu şekilde kullandım. Bu linkten kullanım klavuzunu indir.