1 aydır falan ortalama 2.500 TL. Şimdi güzel fiyata inmiş.
Detaylar
Kim cevapladı?Normal fiyatına inmiş aslında 2. 800 TL civarlarına görüyordum bende 2. 100 TL'ye almıştım.
Ben kuponla bu fiyata almıştım. Güzel fiyat, tercih edilebilir.
La Grande Aquila
Uzman
Üstat bir şey sormak istiyorum. SS Apex 5 blue swich olanı var ben de, sence bunu mu almalı? yoksa SS'e tuşlarının altına takılmalı ses sönümleyici takmak daha mı mantıklı?
Şu nasıl olur mesela benim klavyeye? Sesi daktilo gibi ama tuşları ışık geçirgenli olduğu için değiştirmek istemiyorum.
Şu nasıl olur mesela benim klavyeye? Sesi daktilo gibi ama tuşları ışık geçirgenli olduğu için değiştirmek istemiyorum.
Spelt Mekanik Klavye Gürültü Önleyici Ses Azaltıcı Silikon O-Ring 120'li : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Spelt Mekanik Klavye Gürültü Önleyici Ses Azaltıcı Silikon O-Ring 120'li : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
@La Grande Aquila, F87 pro daha mantıklı. Apex 5'e ne yaparsanız yapın yine de daktilo olmaya devam edecek. Gereksiz bütçe ayarlanırsa ve lehim bilgisi var ise ancak eli yüzü düzeltilir.
La Grande Aquila
Uzman
Teşekkür ederim apex 5'i satılığa çıkarıyorum o halde. RGB'lerini de Signalrgb programına ufak bir uğraşla ARGB'ye çevirebiliyormuşuz. Direkt olarak tanımıyormuş rgb'sini, benim için önemli bazen renk değiştiriyorum veya ışığını kısıyorum vs. bu klavyeye uygun ışık geçirgenli tuş takımı var mıdır?@La Grande Aquila, F87 pro daha mantıklı. Apex 5'e ne yaparsanız yapın yine de daktilo olmaya devam edecek. Gereksiz bütçe ayarlanırsa ve lehim bilgisi var ise ancak eli yüzü düzeltilir.
termalmacun
Başarılı
F87 modelini kullanıyorum, aralarındaki tek fark sanırım Switch'ler. Hareket ettirmediğim için kablolu olarak kullanıyorum, memnunum.
La Grande Aquila
Uzman
@michaelscofield, bu klavye ile şu tuş takımını kombinleyebilir miyim?F87 modelini kullanıyorum, aralarındaki tek fark sanırım Switch'ler. Hareket ettirmediğim için kablolu olarak kullanıyorum, memnunum.
Gemini sorun olmaz diyor ben yinede bilene sormak istedim. Ya da neyse ben knob'lu bir klavye bakıyordum soruyu sormadım sayın lütfen kusura bakmayın.
Sikakeyb Prism Shine-Through PBT Tuş Takımı
Klavye Bileşenleri ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
Son düzenleme:
@La Grande Aquila yeni hesap açarsanız 1950 küsurlara geliyor kuponla.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-