Üstat bir şey sormak istiyorum. SS Apex 5 blue swich olanı var ben de, sence bunu mu almalı? yoksa SS'e tuşlarının altına takılmalı ses sönümleyici takmak daha mı mantıklı?

Şu nasıl olur mesela benim klavyeye? Sesi daktilo gibi ama tuşları ışık geçirgenli olduğu için değiştirmek istemiyorum.

@La Grande Aquila, F87 pro daha mantıklı. Apex 5'e ne yaparsanız yapın yine de daktilo olmaya devam edecek. Gereksiz bütçe ayarlanırsa ve lehim bilgisi var ise ancak eli yüzü düzeltilir.
Teşekkür ederim apex 5'i satılığa çıkarıyorum o halde. RGB'lerini de Signalrgb programına ufak bir uğraşla ARGB'ye çevirebiliyormuşuz. Direkt olarak tanımıyormuş rgb'sini, benim için önemli bazen renk değiştiriyorum veya ışığını kısıyorum vs. bu klavyeye uygun ışık geçirgenli tuş takımı var mıdır?

F87 modelini kullanıyorum, aralarındaki tek fark sanırım Switch'ler. Hareket ettirmediğim için kablolu olarak kullanıyorum, memnunum.

F87 modelini kullanıyorum, aralarındaki tek fark sanırım Switch'ler. Hareket ettirmediğim için kablolu olarak kullanıyorum, memnunum.
@michaelscofield, bu klavye ile şu tuş takımını kombinleyebilir miyim?

Gemini sorun olmaz diyor ben yinede bilene sormak istedim. Ya da neyse ben knob'lu bir klavye bakıyordum soruyu sormadım sayın lütfen kusura bakmayın.

Son düzenleme: