Bütçe
Max. 2000TL

tech_tr

Uzman
4 gün sonra 14 günlük iade sürem dolacak. Klavyeyi beğendim ama karanlıkta tuşları hiç göremiyorum. Karanlıkta yazı yazma işlerini laptopun kendi aydınlatmalı klavyesinden yapmak zorunda kalıyorum. Bu yüzden acaba iade edip başka bir klavye mi alsam diye düşünüyorum. Ama bütçe çıkamam maalesef. Bu klavyeyi 2.100 TL iken indirim, kupon, hediye puan vs. derken 1.600-1.700 civarına almış oldum. Sizce iade edip başka bir ürün alınır mı?

Son olarak klavyeyi ilk gün kablolu ondan sonraki günlerde hep 2.4Hz de kullandım. Klavye ışıkları genelde kapalıydı, sadece karanlıkta açıyordum. Bluetooth bağlantısı kısmından baktığımda şarjı %100 gözüküyor. Bu durum normal mi? İade yapmamam durumunda değişim istemeli miyim?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Nasıl bir keycaps arıyorsunuz? Harflerin gözükmesi gibi mi?
Evet, klavyenin orijinal keycapsleri gibi fakat şeffaf olsun, harfler karanlıkta gözüksün yeter. Ve belki hassasiyeti biraz daha az olabilir (Bana biraz fazla hassas gibi geldi. Henüz 10 parmak klavye kullanmayı bilmiyorum, bu yüzden belki bana öyle geliyordur.)

Evet, klavyenin orijinal keycapsleri gibi fakat şeffaf olsun, harfler karanlıkta gözüksün yeter. Ve belki hassasiyeti biraz daha az olabilir (Bana biraz fazla hassas gibi geldi. Henüz 10 parmak klavye kullanmayı bilmiyorum, bu yüzden belki bana öyle geliyordur.)
Hassasiyet dediğiniz dokunduğunuzda tuşu algılıyorsa sürücüsünden yüksekliğini ayarlayabilirsiniz.