İyi akşamlar, sorum yukarıdaki gibi 1500TL kadar bir bütçem var sizce en kalitelisi ve F/P olanı hangisidir? Başka öneriniz var mı? 7 gram fazla ağırlık oyunlarda etki eder mi?
Son düzenleme:
Hocam arttırmayı düşünmüyorum zaten VXE R1 ve Aula ile aynı özellikleri var MCU sunu göremedim ama diğerleri aynı neredeyse.
Hocam arttırmayı düşünmüyorum zaten vxe R1 ve Aura ile aynı özellikleri var mcu sunu göremedim ama diğerleri aynı neredeyse.
Peki bu 3'ü arasından birini önerecek olsanız hangisi olur?
Peki bu 3'ü arasından birini önerecek olsanız hangisi olur?
Hocam ikisinden birine karar vermem lazım çünkü R1 1.700 lirayken Aula 1.400 lira.Aulayı bilmiyorum. R1 olurdu herhalde fakat ben bütçe arttırıp fantech Helios 2 alırdım. ama R1 in de hiçbir albenisi yok. Se modeli direkt çöp zaten.
200 lira bütçe arttırmaz mısınız? Verdiğiniz 200 liraya fazlası ile değecek.Hocam ikisinden birine karar vermem lazım çünkü R1 1.700 lirayken Aula 1.400 lira.
Bilmiyorum hocam hediye olarak alacaklar o yüzden sen seç alalım dediler bende bütçeyi çok aşmak istemiyorum saygısızlık olmasın diye çünkü 1400 liradan 1700 e kadar çıktım. Bu Wraith Outlet mağazasında mesela scroll'u bozulmuş sonra servis yapmış ama müşteri istememiş böyle ürünleri daha ucuza satıyorlar onlar nasıl sizce?200 lira bütçe arttırmaz mısınız? Verdiğiniz 200 liraya fazlası ile değecek.
Alınabilir. R1'den iyi bir ürün.Bilmiyorum hocam hediye olarak alacaklar o yüzden sen seç alalım dediler bende bütçeyi çok aşmak istemiyorum saygısızlık olmasın diye çünkü 1400 liradan 1700 e kadar çıktım. Bu Wraith Outlet mağazasında mesela scroll'u bozulmuş sonra servis yapmış ama müşteri istememiş böyle ürünleri daha ucuza satıyorlar onlar nasıl sizce?