Avast kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2242
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 876
  • Etiketler Etiketler
    avast

Gerçekten kötü mü ya? Zarar verir mi? Kullanmak istiyorum.

Gerçekten kötü mü ya? Zarar verir mi? Kullanmak istiyorum.

Eğer false potivie vermezse kullan ama diyelim ki bir oyun kurdun ve setup dosyasını zararlı diye işaretledi. Aslında o oyun virüslü değil. Böyle düşün. Sen o oyundan mahrum kalacaksın.

Eğer false potivie vermezse kullan ama diyelim ki bir oyun kurdun ve setup dosyasını zararlı diye işaretledi. Aslında o oyun virüslü değil. Böyle düşün. Sen o oyundan mahrum kalacaksın.

Programı kapatsam olmaz mı?

Ben ESET ve Kaspersky antivirüslerini en iyi false positiveye sahip olarak görüyorum. Motorları iyi. Ama BitDefender'de iyidir. Ağır gelmezse onu kullan. Ayrıca Avastı neden kullanıyorsun dersen kaspersky mavi ekran hatası veriyor, eset pahalı, bitdefender ağır. Bende mecbur kullanıyorum.

Programı kapatsam olmaz mı?
Olur ama virüs girdi diye korkarsınız ve eğerki setup gerçekten virüslüyse başınız ağrır.

McAfee de genelde sevilmez ama benim çocukluktan gelen büyük bir sevgim var. Ayrıca çoğu virüsü yenebiliyor. 2020'li senelerde 100 de 100 malware koruması vardı. Norton da öyle.

Zamanında cheat engine indirirken bilgisayarıma inmişti. O zamanlar 11-12 yaşımdayım. Silinmiyor diye ekrana yumruk atmıştım. Yine inse yine atarım.

Burada ne demek istiyor? Oyunlara zarar mı vermiş? Virüs olarak mı algılamış ya da?

F-secure gerçekten boş boş şeyleri engelliyor. Kaldırdım.

Dosya Ekleri

• 1726158057148.webp
    124,7 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…