Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. EndeavourOS Cinnamon kullanıyorum. Ekran sunucu protokolüm X11. Son zamanlarda canımı sıkan bir şey var. Steam'de avatar değiştirmeye tıklayınca tepki vermiyor. Steam flatpak değil, sudo pacman -S steam komutuyla kurdum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

02.webp

Çözüm
Steam aile görünümünü açıp kapatın.
Bununla alakası olduğunu düşünmüyorum, ama yine de yaptım ve sorunum çözülmedi.

Tarayıcıdan değiştirmeyi denediniz mi?
Denedim. Olmadı. Yaşadığım sorunu Google'a yazınca şu sitede açılmış konuyu gördüm: steam doesnt change profile picture in gdm env and thunar · Issue #9829 · ValveSoftware/steam-for-linux

Paylaştığım sitede yazılmış bilgi sayesinde çözüme ulaştım. xdg-desktop-portal-gtkpaketini kurmak gerekiyormuş. Bunu kurup sistemi yeniden başlattıktan sonra sorun çözülüyor. Aşağıda farklı masaüstü ortamları için farklı paketler mevcut.

1.webp
Steam aile görünümünü açıp kapatın.
Bununla alakası olduğunu düşünmüyorum, ama yine de yaptım ve sorunum çözülmedi.

Tarayıcıdan değiştirmeyi denediniz mi?
Denedim. Olmadı. Yaşadığım sorunu Google'a yazınca şu sitede açılmış konuyu gördüm: steam doesnt change profile picture in gdm env and thunar · Issue #9829 · ValveSoftware/steam-for-linux

Paylaştığım sitede yazılmış bilgi sayesinde çözüme ulaştım. xdg-desktop-portal-gtkpaketini kurmak gerekiyormuş. Bunu kurup sistemi yeniden başlattıktan sonra sorun çözülüyor. Aşağıda farklı masaüstü ortamları için farklı paketler mevcut.

1.webp

Son düzenleme:
Çözüm