Vali Muammer'in taban puanı 391 en son seni mi aldılar. 😃😂.

Ciddi misiniz hocam, cidden 391 mi tam olarak 🤣 şansım bir azıcık yaver gitmiş sanırım :D

Evet vali muammer proje okulu açıldığından beri. Bu iyi bir şey çünkü İngilizce hazırlıkta iyi bir düzeyde İngilizce öğrenebilirsin. Ayrıca okul kaliteli bir okul olduğu icin ders sabote edenler olmayacaktır. Bu sayede ingilizcenizi 1 yılda geliştirip lise sonrası Avrupa'da ve başka ülkelerde kariyer ve eğitim yapabilirsiniz. Aynı şekilde borusandada 1 yıl hazırlık vardi. Lisede ders notlarinizi hep 85+ tutmaya çalışın. Dil öğreneceksiniz notlarda yüksek tuttuktan sonra 12. sinif öncesi yurt dışı kabul icin basvurabilirsiniz. Ayrica lisede yaz tatillerinde sosyal sorumlulukla alakalı projelere katilabilirsiniz. Kendi okulumuzda veya beylikduzunde bir dernekte. STK projelerine katılmak ve gönüllü olarak bir şeyler yapmak sizin ileride CV'nizde önemli rol oynar çünkü Avrupa ülkelerinde insanı değerlere verdiğiniz değer goz önüne alınıyor. Bu da size arti bir katkı olur. Sosyal medya paylaşmak yasak olmasa bu konuyu daha da uzun şekilde konuşabilirdik çünkü yaşıtımsınız ve bende yurt dışında egitim ve sonrasında yaşamak icin planlar yapıyorum. LGS'den tam istediğim sonuç gelmedi bu yüzden OBP ile gittim. Ama bu sorun değil çünkü OBP ile iyi bir liseye gittim en azından kotu bir ortam ve eğitim olmayacak. Gittiğim OBP'li okulda Almanca bile var.

Anladım hocam teşekkür ederim yardımlarınız için. Geçmiş olsun bu arada, hangi okula gittiniz? OBP'li okullarda Almanca ilk kez görüyorum, bayağı güzel bir okul sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciddi misiniz hocam, cidden 391 mi tam olarak 🤣 şansım bir azıcık yaver gitmiş sanırım :D

Anladım hocam teşekkür ederim yardımlarınız için. Geçmiş olsun bu arada, hangi okula gittiniz? OBP'li okullarda Almanca ilk kez görüyorum, bayağı güzel bir okul sanırım.
Sanırım en son senin puanin ile almışlar 😃. 391 küsür bir şeydi. Sana yakın bir okul diyeyim 😃. İsim vermeyi sevmiyorum forumda biliyorsun internet içinde gözüküyor. Ama okul çıkışı sana döner ısmarlayabilirim 😂.

Sanırım en son senin puanin ile almışlar 😃. 391 küsur bir şeydi. Sana yakın bir okul diyeyim 😃. İsim vermeyi sevmiyorum forumda biliyorsun internet içinde gözüküyor. Ama okul çıkışı sana döner ısmarlayabilirim 😂.

Yok hocam paranız boşa gitmesin boş verin ama bi' muhabbet etmek isterim cidden sizle.