2026 yılında hala AVM giden var mı?
Teknoloji mağazalarının fazla rağbet görmemesi normal. Çünkü bir ürüne bakıp sonra fiyatına bakınca zaten anlaşılıyor. Sonuçta internette en ucuz nerede satılıyor diye bakıp öyle alıyoruz :)

Ama kıyafet, bazen kahve, yemek, eğlence, sinema için çok gidiliyor. Bazen misafirin oluyor onla da gidebiliyorsun. Bana yakın üstü açık altı kapalı bir AVM var. Bir ara yürüyüş yapmaya bile gidiyorduk :) Bisiklet kullananlar bile var. Gerçi bu AVM standartların biraz dışında o yüzden ben beğeniyorum. Bir ara açık hava sineması bile yapmışlardı. Yazın turist kaynıyor resmen. Yemek katı zaten ne zaman gitsem dolu. Ben pek tercih etmiyorum dışarıda yemeği veya AVM'lerdeki fast food tarzı yemekleri. Ama çok nadir de olsa bazen yerim.

Merhaba,

Son haberlere göre artık tüm AVM'lere girişler ücretli olacak. Ayrıca giriş ücretleri de her AVM'de değişkenlik gösterebilecek.

Ne düşünüyorsunuz?

Kimseyi yadırgamak istemem ama neden bu forumda biraz daha fazla tık uğruna saçma sapan haber yapan sayfalar paylaşıyor.

Millet oraya para harcamaya gidiyor. Bakacak kişi de artık otobüs bileti tarzı biletle (ona da sistem çıkartırlar) gider bakar gelir. Para kazanmanın her zaman bir yolu vardır. AVM sahipleri de yeni yolu bulmuş gibi.

AVM de kahve içip teknolojik mağaza gezmeyi seviyorum. AVM girişleri direkt paralı olmaz tahminimce içerde ufak bir miktar harcama yapmış olunca para almazlar. Boş gezenlerden para talep edebilirler ama saçma bir uygulama olur.