Bu Avrupa niye LGBT’yi bu kadar seviyor?
Özgürlüğü neden sevmesinler? Kimseye zararı dokunmuyor ve haklarını alıyorlar.
Neye inanırsan inan, LGBT işi biyolojiye aykırı bir kere.
“Biyolojiye aykırı” ise neden yukarıdaki kadın gibi harika insanlar evlenme teklifi ediyor? Gayet de doğal bir durum.
Bir yerlerini kestiren kadın olduğunu zannediyor ama son iki kromozomu hala XY.
Toplumdaki erkeklerin uyduğu kurallara uyması gerekmiyor. Çok şey değişiyor.
Bir de tüm fiziklerini kaybediyorlar, zombi gibi bir şeye benziyorlar.
Kendine bakmayı bilmeyen her yerde var. Şurada sokağa çıkıp 100 erkeği çevirirseniz en az 70’i dişini fırçalamıyor ya da saçını taramıyordur.

Özgürlüğü neden sevmesinler? Kimseye zararı dokunmuyor ve haklarını alıyorlar.

“Biyolojiye aykırı” ise neden yukarıdaki kadın gibi harika insanlar evlenme teklifi ediyor? Gayet de doğal bir durum.

Toplumdaki erkeklerin uyduğu kurallara uyması gerekmiyor. Çok şey değişiyor.

Kendine bakmayı bilmeyen her yer de var. Şurada sokağa çıkıp 100 erkeği çevrirseniz en az 70’i dişini fırçalamıyor ya da saçını taramıyordur.
Tamam özgürlüğü sevsinler de arkadaş Haziran ayında her firma logosunu gökkuşağı yapıyor. Abartmaya gerek yok bence. Normal haline bırakın gitsin. Dünya'nın başka sorunu yokmuş gibi bunu konuşuyoruz.

Tamam özgürlüğü sevsinler de arkadaş haziran ayında her firma logosunu gökkuşağı yapıyor. Abartmaya gerek yok bence. Normal haline bırakın gitsin. Dünya'nın başka sorunu yokmuş gibi bunu konuşuyoruz.
Bazı haklara henüz sahip değiller ve toplumda dışlanabiliyorlar. Haklarını aramaları tuhaf bir durum değil. Koskoca bir ayı vermeleri cidden ilginç yine de. Kadınların sadece bir günü var.

Bazı haklara henüz sahip değiller ve toplumda dışlanabiliyorlar. Haklarını aramaları tuhaf bir durum değil. Koskoca bir ayı vermeleri cidden ilginç yine de. Kadınların sadece bir günü var.
Cinsiyetiniz nedir? Evet gerçekten de kadınlara bir gün verip ( hatta Emekçi Kadınlar Günü onun adı) LGBT ye bir ay vermek komik.

Ayrıca @80 hocam o zaman LGBT özgürlükse dönüşüm terapisi de özgürlüktür.

Ayrıca dünya nüfusunun yarısı gerçek, bana çocuk verebilecek kadınlardan oluşuyor. Gerçek kadınlar varken niye gidip ne olduğu belli olmayan, milyon tane cinsel hastalık yayan biriyle evlenmek isteyeyim ki?

Cinsiyetiniz nedir? Evet, gerçekten de kadınlara bir gün verip (hatta Emekçi Kadınlar Günü onun adı) LGBT’ye bir ay vermek komik.
Erkeğim ve eşim de kadın.
Ayrıca @Compte Supprime hocam, o zaman LGBT özgürlükse dönüşüm terapisi de özgürlüktür.
İnsanlar, çocuklarını zorla gönderiyor. Kendi isteğiyle gitmek isteyen olsa bile etkili değil. Kısacası, insanlara sadece zararı olduğu söyleniyor.

Ayrıca dünya nüfusunun yarısı gerçek, bana çocuk verebilecek kadınlardan oluşuyor. Gerçek kadınlar varken niye gidip ne olduğu belli olmayan, milyon tane cinsel hastalık yayan biriyle evlenmek isteyeyim ki?
Herkes çocuk sahibi olmak istemiyor. İnsanların kişilikleri çok önemli. Kimin kimi seveceği belli olmuyor. Hastalıklar için de testler mevcut. Bazıları cinsel ilişkiye girmeden yaşıyor.

2 yetiskin insanin rizalari, toplumun genel ahlaki degeri ve yasalar dogrultusunda cinsiyetleri gozetmeksizin kendi aralarinda ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez ve ilgilendirmemeli. Ancak LGBT+ komunite olarak "bak ben erkegim ve erkegi opuyorum cunku ozgurum, iyi bak bak goruyor musun? Izle bak bak nasil opuyorum?" diye gerek dijital mecralar gerek yuruyusler vb. propagandalar uzerinden baski yapmaya devam ettikce sinirlerimi ziplatmaya da devam ediyorlar.

Bu isin sonu tepki ayrimciligidir. Insanlari bu kadar kiskirtirsaniz bir yerde patlarlar, uyuyan badem biyikli abi uyanir. Ben artik her kafami cevirdigimde bu tipleri gormek istemiyorum. Ben her kafami cevirdigimde sevisen, cima eyleyen heteroseksuel cift gormek de istemiyorum, sozlerim yanlis yerlere cekilmesin.

Son düzenleme:
2 yetiskin insanin rizalari, toplumun genel ahlaki degeri ve yasalar dogrultusunda cinsiyetleri gozetmeksizin kendi aralarinda ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez ve ilgilendirmemeli. Ancak LGBT+ komunite olarak "bak ben erkegim ve erkegi opuyorum cunku ozgurum, iyi bak bak goruyor musun? Izle bak bak nasil opuyorum?" diye gerek dijital mecralar gerek yuruyusler vb. propagandalar uzerinden baski yapmaya devam ettikce sinirlerimi ziplatmaya da devam ediyorlar.

Bu isin sonu tepki ayrimciligidir. Insanlari bu kadar kiskirtirsaniz bir yerde patlarlar, uyuyan badem biyikli abi uyanir. Ben artik her kafami cevirdigimde bu tipleri gormek istemiyorum. Ben her kafami cevirdigimde sevisen, cima eyleyen heteroseksuel cift gormek de istemiyorum, sozlerim yanlis yerlere cekilmesin.
Hocam özellikle şu woke kültürü benim çok sinirlerimi bozuyor. Ayrıca haklısınız aslında amaç insanları birbirine düşürtmek.
Erkeğim ve eşim de kadın.

İnsanlar, çocuklarını zorla gönderiyor. Kendi isteğiyle gitmek isteyen olsa bile etkili değil. Kısacası, insanlara sadece zararı olduğu söyleniyor.

Herkes çocuk sahibi olmak istemiyor. İnsanların kişilikleri çok önemli. Kimin kimi seveceği belli olmuyor. Hastalıklar için de testler mevcut. Bazıları cinsel ilişkiye girmeden yaşıyor.
Hocam evliyseniz çocuğunuz da varsa düşünün. Erkek çocuğunuzun bir gün geldiğinde ben cinsiyet değiştirmek istiyorum dediğini düşünsenize, çok koyardı bana.

Dünya üzerinde o kadar güzel kadın var, bence LGBT'li bireylerle evlenenlerde de bir sorun var.