Avrupa gününüz kutlu olsun!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    avrupa
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dediğin baştakilerin suçu. Başta ki bir şey yaptı diye suçu halka yıkamazsın.

Hocam bizde sömürmeliydik. Adamlar kendilerini dusunmus. Nerde sanat nerde bilim hepsi Avrupa da. Ben oraya kötü demedim oralı olmamak kötü değil dedim.

Neticeye bakmanı öneririm. Avrupa kültür, demokrasi ve insan hakları konusunda şu an bizden daha ileri mi? Evet ileri. Konuşmaya gerek var mı? Yok.

Neticeye bakmanı öneririm. Avrupa kültür, demokrasi ve insan hakları konusunda şu an bizden daha ileri mi? Evet ileri. Konuşmaya gerek var mı? Yok.
Gayet de var, iki yüzlü bir kültür ve iki yüzlü insan hakları. O kadar insan hakları ileri seviyedeyse neden Ukrayna için o kadar konuştular, şimdi Filistin için susuyorlar? Hani siz Cihangir solcususunuz ya, tamam Filistin meselesini geçelim. O kadar insan hakkını bugün düşündüyse, o zamanlar neden insanları katletti?
Hocam bizde sömürmeliydik. Adamlar kendilerini dusunmus. Nerede sanat nerede bilim hepsi Avrupa da.

Bu düşünce yapısı hiç iyi değil.

Bu dediğin baştakilerin suçu. Başta ki bir şey yaptı diye suçu halka yıkamazsın.

Halkı suçlamadım zaten, sadece tarihleriyle çok gurur duyulacak bir şeyleri yok, hatta utanç tablosu.

Filistinlilerle, Ukraynalilar bir değil. Orta Doğu ve Afrika halkları hala vahşi ve medeniyetten uzak insanlar. Onlarla düzgün insanları bir mı tutacağız. Sizce kenyalilarla, almanlar eşit mi. Bir taraf patates çaldı diye kendi halkını canlı yakıyor hala.

@3268 , belki müslüman olmayanınız olabilir, onun için şöyle söyleyeyim: Durumun müslümanlıkla hiç alakası yok, müslüman olsan da olmasan da insanlara bu zulmü uygularsan, başka bir günde sana bu zulüm yapıldığında sesini çıkarmaya hakkın olmaz. Gerçi zaten şu kadar ülkeden Azerbaycan dışında 1 tane dostumuz yok. Allah korusun, bir tehditle karşı karşıya kalsak, bir halk var.

Filistinlilerle, ukraynalilar bir değil. Orta doğu ve Afrika halkları hala vahşi ve medeniyetten uzak insanlar. Onlarla düzgün insanları bir mı tutacağız.

Filistinde ölen 3-5 yaşındaki çocuğun suçu ne?

Devletlerin başındakilerin yaptıklarına değil de, halkın yaşam tarzına ve kafa yapısına bakın derim. Türkiye olarak Avrupai bir yaşam tarzımız var, kafa yapısı için daha zaman gerekiyor.

Ki yüzlü bir kültür ve iki yüzlü insan hakları.
Politika diye buna diyoruz gibi. Türkiye de Uygur Türkleri için sesini çıkartmazken filistin için ses çıkarıyor. Bu nedir peki?
O kadar insan hakkını bugün düşündüyse, o zamanlar neden insanları katletti?
Sence neden katletti? Hiç kimse Avrupa'ya medeniyetin beşiği demiyor zaten ama bizden medeniyet olarak üstün oldukları açık
Hani siz cihangir solcususunuz ya.
Öyle miydik? Allah Allah.

İfadeler: 150
Olum çok basit bir konunun altında bile bir anda "Avrupa'lı olmamak kötü bir şey sananlar, sömürgeler savaşlar." falan saçma sapan konulara girmeyin ya, bir konunun altında bir anda olaylar ideolojiler çatışmadan bir gün kutlansın. Ne kasıyorsunuz kardeşim. Ben makedon kökenli biri olarak bile kutlamamışım. Normal tepki vermeyi öğrenin.

Zamanında ülkelerin yönetimleri bir şey yapmış diye adam tüm Avrupa'yı kötü ilan edecek, o zaman biz de kötüyüz zamanında yarısını haraca bağladık doğradık savaşlarda? Öyle mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…