Bu dediğin baştakilerin suçu. Başta ki bir şey yaptı diye suçu halka yıkamazsın.Bu arada, evet, Avrupa'lı olmak iyi bir şey değil. O kadar yıllarca ülkeleri sömür, halkını katlet, millet açken sen sefa içinde yaşa. Sonra kaynaklarını yiyip bitirdikten sonra kendi çöplüğünde 'insan hakları', 'demokrasi' diye roller giy. Aynen kardeşim, Avrupa'lı olmak kötü değil. Ben maddi durumum iyi olmasa Avrupa'da yaşamayı tercih edebilirdim ama şu iki yüzlü devletleri iyi gibi göstermeyin. Kötüye, kötü demeyi bilin.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam bizde sömürmeliydik. Adamlar kendilerini dusunmus. Nerde sanat nerde bilim hepsi Avrupa da. Ben oraya kötü demedim oralı olmamak kötü değil dedim.Bu arada, evet, Avrupa'lı olmak iyi bir şey değil. O kadar yıllarca ülkeleri sömür, halkını katlet, millet açken sen sefa içinde yaşa. Sonra kaynaklarını yiyip bitirdikten sonra kendi çöplüğünde 'insan hakları', 'demokrasi' diye roller giy. Aynen kardeşim, Avrupa'lı olmak kötü değil. Ben maddi durumum iyi olmasa Avrupa'da yaşamayı tercih edebilirdim ama şu iki yüzlü devletleri iyi gibi göstermeyin. Kötüye, kötü demeyi bilin.
Neticeye bakmanı öneririm. Avrupa kültür, demokrasi ve insan hakları konusunda şu an bizden daha ileri mi? Evet ileri. Konuşmaya gerek var mı? Yok.Bu arada, evet, Avrupa'lı olmak iyi bir şey değil. O kadar yıllarca ülkeleri sömür, halkını katlet, millet açken sen sefa içinde yaşa. Sonra kaynaklarını yiyip bitirdikten sonra kendi çöplüğünde 'insan hakları', 'demokrasi' diye roller giy. Aynen kardeşim, Avrupa'lı olmak kötü değil.
- Makaleler
- 1
Gayet de var, iki yüzlü bir kültür ve iki yüzlü insan hakları. O kadar insan hakları ileri seviyedeyse neden Ukrayna için o kadar konuştular, şimdi Filistin için susuyorlar? Hani siz Cihangir solcususunuz ya, tamam Filistin meselesini geçelim. O kadar insan hakkını bugün düşündüyse, o zamanlar neden insanları katletti?Neticeye bakmanı öneririm. Avrupa kültür, demokrasi ve insan hakları konusunda şu an bizden daha ileri mi? Evet ileri. Konuşmaya gerek var mı? Yok.
Hocam bizde sömürmeliydik. Adamlar kendilerini dusunmus. Nerede sanat nerede bilim hepsi Avrupa da.
Bu düşünce yapısı hiç iyi değil.
Bu dediğin baştakilerin suçu. Başta ki bir şey yaptı diye suçu halka yıkamazsın.
Halkı suçlamadım zaten, sadece tarihleriyle çok gurur duyulacak bir şeyleri yok, hatta utanç tablosu.
Filistinlilerle, Ukraynalilar bir değil. Orta Doğu ve Afrika halkları hala vahşi ve medeniyetten uzak insanlar. Onlarla düzgün insanları bir mı tutacağız. Sizce kenyalilarla, almanlar eşit mi. Bir taraf patates çaldı diye kendi halkını canlı yakıyor hala.Gayet de var, iki yüzlü bir kültür ve iki yüzlü insan hakları. O kadar insan hakları ileri seviyedeyse neden Ukrayna için o kadar konuştular, şimdi Filistin için susuyorlar? Hani siz Cihangir solcususunuz ya, tamam Filistin meselesini geçelim. O kadar insan hakkını bugün düşündüyse, o zamanlar neden insanları katletti?
Bu düşünce yapısı hiç iyi değil.
Halkı suçlamadım zaten, sadece tarihleriyle çok gurur duyulacak bir şeyleri yok, hatta utanç tablosu.
- Makaleler
- 1
@3268 , belki müslüman olmayanınız olabilir, onun için şöyle söyleyeyim: Durumun müslümanlıkla hiç alakası yok, müslüman olsan da olmasan da insanlara bu zulmü uygularsan, başka bir günde sana bu zulüm yapıldığında sesini çıkarmaya hakkın olmaz. Gerçi zaten şu kadar ülkeden Azerbaycan dışında 1 tane dostumuz yok. Allah korusun, bir tehditle karşı karşıya kalsak, bir halk var.
Filistinde ölen 3-5 yaşındaki çocuğun suçu ne?
Filistinlilerle, ukraynalilar bir değil. Orta doğu ve Afrika halkları hala vahşi ve medeniyetten uzak insanlar. Onlarla düzgün insanları bir mı tutacağız.
Filistinde ölen 3-5 yaşındaki çocuğun suçu ne?
Kurunun yanında yaşta yanıyor savaşlarda maalesef. Zaten savaş destekçisi değilim yanlış anlaşılmasın elbet herkes barış ister.
Politika diye buna diyoruz gibi. Türkiye de Uygur Türkleri için sesini çıkartmazken filistin için ses çıkarıyor. Bu nedir peki?
Sence neden katletti? Hiç kimse Avrupa'ya medeniyetin beşiği demiyor zaten ama bizden medeniyet olarak üstün oldukları açıkO kadar insan hakkını bugün düşündüyse, o zamanlar neden insanları katletti?
Öyle miydik? Allah Allah.
Olum çok basit bir konunun altında bile bir anda "Avrupa'lı olmamak kötü bir şey sananlar, sömürgeler savaşlar." falan saçma sapan konulara girmeyin ya, bir konunun altında bir anda olaylar ideolojiler çatışmadan bir gün kutlansın. Ne kasıyorsunuz kardeşim. Ben makedon kökenli biri olarak bile kutlamamışım. Normal tepki vermeyi öğrenin.
Zamanında ülkelerin yönetimleri bir şey yapmış diye adam tüm Avrupa'yı kötü ilan edecek, o zaman biz de kötüyüz zamanında yarısını haraca bağladık doğradık savaşlarda? Öyle mi?
Zamanında ülkelerin yönetimleri bir şey yapmış diye adam tüm Avrupa'yı kötü ilan edecek, o zaman biz de kötüyüz zamanında yarısını haraca bağladık doğradık savaşlarda? Öyle mi?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Makine Çeviri Beast of Reincarnation Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-