Cidden konuyu açtığıma pişman oldum. Yine gereksiz drama oluştu.Olum çok basit bir konunun altında bile bir anda "Avrupa'lı olmamak kötü bir şey sananlar, sömürgeler savaşlar." falan saçma sapan konulara girmeyin ya, bir konunun altında bir anda olaylar ideolojiler çelişmeden bir gün kutlansın. Ne kasıyorsunuz kardeşim.
Zamanında ülkelerin yönetimleri bir şey yapmış diye adam tüm Avrupa'yı kötü ilan edecek, o zaman biz de kötüyüz zamanında yarısını haraca bağladık doğradık savaşlarda? Öyle mi?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Devletlerin başındakilerin yaptıklarına değil de, halkın yaşam tarzına ve kafa yapısına bakın derim. Türkiye olarak Avrupa'i bir yaşam tarzımız var, kafa yapısı için daha zaman gerekiyor.
Şu an zaten çok şükürki.
Politika diye buna diyoruz gibi. Türkiye de Uygur Türkleri için sesini çıkartmazken filistin için ses çıkarıyor. Bu nedir peki?
Avrupa'nın İsrail'e ses çıkaracak gücü var, peki Türkiye'nin Çin'e ses çıkaracak gücü var mı?
Cidden konuyu açtığıma pişman oldum. Yine gereksiz drama oluştu.
Araplar gününü (var mı bilmiyorum) kutlamandan farkı yok benim için.
Cidden konuyu açtığıma pişman oldum. Yine gereksiz drama oluştu.
Ben bu gerilen tayfanın sosyal medyada en ufak bir Türk bayrağı gördüğünde yorumlarda uluyup millete Osmanlı padişahlarını sıralayan güruhtan olduğunu düşünüyorum, gereksiz milliyetçilik.
Almanlara bakalım, heriflerin 2 kuşaktan atası insanlardan sabun yapıyordu, adamlar işi kabullendi, cezaları ödediler, şu an sanayinin en iyilerinden birisi, laf atanlar bile 2 hafta yaşasalar dönmemek için kendilerini sınır kapılarına zincirlerler, kendi ülkemizi düzeltmek için hiçbir şey yapmayız ama sıra Avrupa ülkelerini eleştirmeye gelince bizden iyisi yok vallahi.
Raporlayın silsinlerCidden konuyu açtığıma pişman oldum. Yine gereksiz drama oluştu.
- Makaleler
- 1
Sonuçta forum burası, herkes kendi fikirlerini belirtiyor. Bence her şey gayet doğal. Konu içerisinde düşüncelerim haksız veya haklı olduğum evrensel değil, benim düşüncem bu. Ama sosyal forumlarda insanların fikir belirtmesi ve bu konu içerisinde farklı şeyler belirtmek doğal olduğunu düşünüyorum.Cidden konuyu açtığıma pişman oldum. Yine gereksiz drama oluştu.
Genel olarak söyledim, size özel değil.
Araplar gününü (var mı bilmiyorum) kutlamandan farkı yok benim için.
Bak işte ya.
Kardeşim araplar ne alaka? Konuyla ne alakası var ne saçmalıyorsun Allah aşkına?
Sorun şu ki: Ben İskoç bir Türküm, Arap değilim.Araplar gününü (var mı bilmiyorum) kutlamandan farkı yok benim için.
Bak işte ya.
Kardeşim araplar ne alaka? Konuyla ne alakası var ne saçmalıyorsun Allah aşkına?
Benim için farkı yok dedim sen ne anlıyorsun? Birkaç kez oku istersen. Karşılaştırma hani...
Benim için farkı yok dedim arapsın demedim.
Tamam kardeşim en ırkçı, en Türkçü adam sensin, en sömürge karşıtı adam sensin.Benim için farkı yok dedim sen ne anlıyorsun? Birkaç kez oku istersen. Karşılaştırma hani...
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Makine Çeviri Beast of Reincarnation Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-