İrlanda ne çabuk göçmen karşıtı parti kazanmış. Diğer ülkelerde göçmen sorunu olsa bile, göçmen karşıtı partiler hemen birinci olamıyorlar. Yıllar sürüyor birinci olabilmek için, ama İrlandalılar akıllıymış, erken davrandılar.

Arkadaşlar haberiniz olsun, Avrupa'da mültecileri kaynaklı olan olayların %20'si burada olsun meydanlarda sığınmacı sallandırırsınız, Avrupa sağa kayıyor (kaydı bile aslında) sebebi düzensiz göçlerden, sığınmacılardan, oturma izni alanlardan, çalışma izni alanlardan çok çekiyor Avrupa.

Elin Afgan'ı İtalya'da, İspanya'da, Almanya'da, İsveç'te yaptığını burada yapamıyor. Yapsalardı inanın bizde de şu an aşırı sağ bir parti liderliğe otururdu iktidar gözden geliyor diye.

Avrupa'daki sağ partilerin bir şey yaptığını sanmayın, sol partiler "daha fazla sığınmacıya kapımızı açmalıyız, ırkçılığı bırakın." gibi safsatalarla girmeyi denediler kaybettiler.

Kimse gelip de sakın o adamlara kızmasın bu arada, onlar da yurdunu korumak istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse gelip de sakın o adamlara kızmasın bu arada, onlarda yurdunu korumak istiyor.
Hepsini Türkiye’ye paket edecekler.

Türklere bayılıyorlar çünkü, neden olabilir vize almak zaten zordu şimdi daha da zorlaşacak Türklere potansiyel mülteci muamelesi yapılıyor, milliyetçiler Türkleri sevmiyor özellikle Almanya’da Türkler sallantıya girdi artık adamlar sadece mülteci karşıtı değil göçmen karşıtı.

Hepsini Türkiye'ye paket edecekler.

Şu an o bir tık zor, bizim efendi onları alırken yanında milyon eurolarla alıyor, verirlerse (ki şu an inanın Avrupa'da da inanılmaz bir sayı var, hepsini almak gibi bir seçenek yok, iktidarlığını kaybeder şu an muhalefet.) Ekonomik ve sosyolojik olarak ağır kaçınılmaz şeyler yaşanır, erken seçime gidilir, hatta olası bir sağ yükseliş bile baş gösterebilir Türkiye'de.

sağ yükseliş bile baş gösterebilir Türkiye'de
Geçen seçimlerde gördük sağ yükselişi %3 ile, sınırdan her gün binlerce mülteci geçiyor Türkiye’de azımsanmayacak kadar solcu bir kesim var, Avrupa sence bu kadar mülteciyi nereye yollayacak Alaska’ya mı?

Ben hepsini bir anda gönderecekler demedim yavaş yavaş alıştıra alıştıra hepsini Türkiye’ye yollayacaklar daha iyi bir seçenek var mı adamların elinde?

Arkadaşlar haberiniz olsun, Avrupa'da mültecileri kaynaklı olan olayların %20'si burada olsun meydanlarda sığınmacı sallandırırsınız, Avrupa sağa kayıyor (kaydı bile aslında) sebebi düzensiz göçlerden, sığınmacılardan, oturma izni alanlardan, çalışma izni alanlardan çok çekiyor Avrupa.

Elin Afgan'ı İtalya'da, İspanya'da, Almanya'da, İsveç'te yaptığını burada yapamıyor. Yapsalardı inanın bizde de şu an aşırı sağ bir parti liderliğe otururdu iktidar gözden geliyor diye.

Avrupa'daki sağ partilerin bir şey yaptığını sanmayın, sol partiler "daha fazla sığınmacıya kapımızı açmalıyız, ırkçılığı bırakın." gibi safsatalarla girmeyi denediler kaybettiler.

Kimse gelip de sakın o adamlara kızmasın bu arada, onlar da yurdunu korumak istiyor.
Türkiye'de istediklerini zaten yapıyorlar, o yüzden herkes buraya geliyorlar. Halk aptal olduğu için görmek istemediklerini görmüyorlar, o yüzden hükümet halen iktidarda. :D

Hepsini Türkiye'ye paket edecekler.

Türklere bayılıyorlar çünkü, neden olabilir vize almak zaten zordu şimdi daha da zorlaşacak türklere potansiyel mülteci muamelesi yapılıyor, milliyetçiler türkleri sevmiyor özellikle Almanya'da türkler sallantıya girdi artık adamlar sadece mülteci karşıtı değil göçmen karşıtı.

Almanya'daki Türklere, özellikle yıllardır vatandaşlık almış kimseye dokunamazlar dostum, böyle şeyleri çok ezbere söylüyorsunuz. Almanya hak ve hukuk devleti, iki sallarlar, ırkçılık yapılır o da bizimkilerin işine gelir önüne gelen davasını yapıştırır, hiçbir şey sallantıya girmiş değil yani adamlar bal gibi vatandaşı oranın, Almanya'da 4 milyona yakın Türk uyruklu insan var, bu büyük bir rakam, bu kadar insanı sallantıya sokmak soykırıma bile girer, ki bu da Almanya gibi bir yerde olmaz, hak ve hukuk var.

Bu arada Almanya'da yaşayan türklerin de çok büyük birçoğunluğu da bu muameleyi kendileri hak ederek görmelerini sağlıyor, yaşanan olayları bilseniz, birbirine katmışız çoğu şehri resmen.

Şu saatten sonra sağ milliyetçi bir parti olsa olsa olacak tek şey göçmenlik politikaları aşırı sıkılaşır, Orta Doğu'lu mültecilerin çıkardığı olaylara daha sert müdahale edilir, Türkler düğün konvoyu yapıp silahla havalara ateş edemez, kavgalar çıkaramazlar.

Geçen seçimlerde gördük sağ yükselişi %3 ile, sınırdan her gün binlerce mülteci geçiyor Türkiye'de azımsanmayacak kadar solcu bir kesim var, Avrupa sence bu kadar mülteciyi nereye yollayacak Alaska'ya mı?

Ben hepsini bir anda gönderecekler demedim yavaş yavaş alıştıra alıştıra hepsini Türkiye'ye yollayacaklar daha iyi bir seçenek var mı adamların elinde?

Söylediklerimin çok küçük bir kısmını anlayıp onu da kendine göre yorumlamasan...

Türkiye'de şu an sadece gelecek odaklı bir mülteci sorunu var, bak tekrar söylüyorum Avrupa'da olan mülteci problemlerinin %20'si bizde olsa şu an ümit özdağ 3. parti olurdu, bizde ki mülteci sorunu görünmez bir sorun.

Geçen seçimlerde %3 yükseliş falan diyorsun, ardından Avrupa mültecileri nereye yollayacak diyorsun, ondan oraya niye geçtin, geçmek istemediysen niye bunu yazdın dostum, sakin ol biraz ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanya'daki türklere, özellikle yıllardır vatandaşlık almış kimseye dokunamazlar dostum, böyle şeyleri çok ezbere söylüyorsunuz.
Zafer partisinin vatandaşlık almış binlerce Afgan, Suriyeliyi göndereceğine inanıyorsun Hitlerin yolundan giden AFD’nin Almanya’daki Türklere dokunmayacağını sanıyorsun.

AFD kimler tarafından fonlanıyor sen biliyor musun?