Zafer partisinin vatandaşlık almış binlerce Afgan, suriyeliyi göndereceğine inanıyorsun Hitler'in yolundan giden Afd'nin Almanya'daki türklere dokunmayacağını sanıyorsun.

Afd kimler tarafından fonlanıyor sen biliyor musun?

Zafer partisinin nerede mültecileri yollayacağını söyledim ben ya ne saçmalıyorsun? Nerede böyle bir şey ima etmişim evladım?

Bırak Afd'yi, bizzat Hitler'in kendisi zuhur etse bile 4 milyon insana, ki bu sadece Türk kısmı, Almanya'da başka etnik kökenlerde var 2 milyon Kürt gibi, hadi bu ikisini topla, mültecileri bir kenara koy, 6 milyon insana hak hukuk devletinde dokunamazsın, orada tek adam düzeni falan yok, dilediğin fonlasın seni bundeskanzler bizim reis olmuyor Almanya'da, iki adet farklı meclisi var bu heriflerin.

Gözünü seveyim bir kere muhafazakar bir parti öne geçti diye Almanya'nın tüm solcu kesimini silip atmak nedir?

@Umut000 kıyıdan köşeden disslike atacağına fikrini belirt, sırf bana gıcıksın diye her yorumuma özenle disslike atma.

Varsa konu hakkında bilgin buyur.

Bırak Afd'yi, bizzat Hitler'in kendisi zuhur etse bile 4 milyon insana, ki bu sadece Türk kısmı, Almanya'da başka etnik kökenlerde var 2 milyon Kürt gibi, hadi bu ikisini topla, mültecileri bir kenara koy, 6 milyon insana hak hukuk devletinde dokunamazsın, orada tek adam düzeni falan yok, dilediğin fonlasın seni bundeskanzler bizim reis olmuyor Almanya'da, iki adet farklı meclisi var bu heriflerin.
Doğru olabilir bilemiyorum hocam, son zamanlara Almanya’da aşırı sağ yükseliyor 6 milyon dinlerler mi dinlemezler mi göreceğiz, kan dökmeyi göze almışlarsa dinlemezler.

Her yer kaynıyor, Aşırı sağ partilerin kazanması, Ukrayna-Rusya savaşında nasıl bir değişim gösterecek acaba, Ukrayna'yı önceki hükümetlere göre fazla mı yoksa az mı destekleyecekler, önemli olan o.

Doğru olabilir bilemiyorum hocam, son zamanlara Almanya'da aşırı sağ yükseliyor 6 milyon dinlerler mi dinlemezler mi göreceğiz, kan dökmeyi göze almışlarsa dinlemezler.

Dostum yapma gözünü seveyim ne kan dökmesi, çok abartıyorsun olayları ya. :rofl:

Bir şey olacağı yok, bunu sadece 6 milyon olarak düşünme, bu adamları savunan bir o kadar da sol kısım var, ayrıca aşırı sağ mülteci olayları kesildiği gibi bitecek türden bir şey, Hollanda'da gördük, adam kabine kuramadı bıraktı.

Her yer kaynıyor, Aşırı sağ partilerin kazanması, Ukrayna-Rusya savaşında nasıl bir değişim gösterecek acaba, Ukrayna'yı önceki hükümetlere göre fazla mı yoksa az mı destekleyecekler, önemli olan o.
Ukrayna konusunda bir değişiklik olmayabilir ama Yahudiler konusunda büyük bir değişiklik olacağı kesin 😁

3. Dünya Savaşı'na adım kadar yakın bir dünya böyle bir kıvılcım bekliyor. Ekonomik sıkıntılar her yerde var. Kaynaklar tükenmeye doğru gidiyor. Gıda sıkıntıları var kaynak sıkıntıları var. Böyle bir durumda bir de savaşlardan gelen kaçan mülteciler vs ülkelere dolarken bu sonuçların olması doğal. Aslında Avrupa'yı da zora sokan Amerika ve Ukrayna politikası. Bir yandan Avrupa'yı ateşliyor, bir yandan asyayı,

İnsanlar herkes kendini düşünür duruma geldi. Geçim sıkıntıları zor şartlar derken insanlar sağ sol ayrımları pek kalmadı artık insanların. Eskisi gibi değil. Şu an kendi ülkesi için en iyisi ne ise onu seçme ve desteklemeye çalışıyor ama iyi ama kötü. Bu kendileri için iyi başka ülkeler için kötü de olabilir. Misal Amerika da kim seçilse bize kötü fark etmiyor. Genel anlamda dünyada savaş iklimi oldu bulaşıcı bir şey.

Amerika ne kadar uğraşırsa uğraşsın Ruslar savaşçı bir millet. Ukrayna'yı bırakmayacak. Öyle McDonald's kapatmakla falan Rusya batmaz batmadı da. Ama burada en kötü etkiyi Avrupa, Afrika gibi ülkeler yaşadı yaşıyor. Olmayan bir tehdit yarattılar. Klasik Amerika.

IMG_0389.webp