Detaylar
Kim cevapladı?AfD'nin iktidara gelmesi durumu Türkler için FDP'den sonraki en iyi senaryo zaten.Zafer partisinin nerede mültecileri yollayacağını söyledim ben ya ne saçmalıyorsun? Nerede böyle bir şey ima etmişim evladım?
Bırak Afd'yi, bizzat Hitler'in kendisi zuhur etse bile 4 milyon insana, ki bu sadece Türk kısmı, Almanya'da başka etnik kökenlerde var 2 milyon Kürt gibi, hadi bu ikisini topla, mültecileri bir kenara koy, 6 milyon insana hak hukuk devletinde dokunamazsın, orada tek adam düzeni falan yok, dilediğin fonlasın seni bundeskanzler bizim reis olmuyor Almanya'da, iki adet farklı meclisi var bu heriflerin.
Gözünü seveyim bir kere muhafazakar bir parti öne geçti diye Almanya'nın tüm solcu kesimini silip atmak nedir?
@Umut000 kıyıdan köşeden disslike atacağına fikrini belirt, sırf bana gıcıksın diye her yorumuma özenle disslike atma.
Varsa konu hakkında bilgin buyur.
Bir de o muhabbet var, durum zaten yıllardır karışıktı orada.AfD'nin iktidara gelmesi durumu Türkler için FDP'den sonraki en iyi senaryo zaten.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Neden?AfD'nin iktidara gelmesi durumu Türkler için FDP'den sonraki en iyi senaryo zaten.
AfD'nin zaten Türkleri toplama kampına felan göndereceği olmadığından daha iyi yönetilen ülkede daha mutlu olurlar.
Afd'nin zaten türkleri toplama kampına falan göndereceği olmadığından daha iyi yönetilen ülkede daha mutlu olurlar.
Polis yetkisini ciddi derecede, hatta Amerikan derecesinde arttıracakları söylentileri dolaşıyor.
AfD'nin iktidar ortağı olabilmesine daha en az 2 genel seçim var.Polis yetkisini ciddi derecede, hatta Amerikan derecesinde arttıracakları söylentileri dolaşıyor.
Tabii, ben düşündüklerini ve iddiasını söyledim sadece.AfD'nin iktidar ortağı olabilmesine daha en az 2 genel seçim var.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Almanlara Türk düşmanı diyen adam maksimum dayısından Alman çikolatası almıştır. O kadar bilgisi vardır. Dayısı akşam balkonda sigara içerken teke tek ona Almanya hakkında tonla yalan söyler. Ülkeye gelmemesi ve başına yük olmaması için caydırmaya çalışır. Böyle bir dayısı yoksa etrafından duyduklarıyla Alman halkını Türk düşmanı yapar.
Öyle bir şey yok. Bizzat Hamburg'da yaşayan arkadaşımdan söylüyorum. O tip ırkçı insanlar dede nine olan tipten insanlar. Genç olan bebelerin "Yabancılar dışarı, Almanya Almanlarındır" sloganını görüp ikilemlere kapılmasına gerek yok. O tiplerin Türk versiyonu "KK aday olma" diyen daha sonrasında başka çaremiz yoktu kanka diyen insanların Almanya versiyonudur.
Şu an düzgün bir meslekte olduğunuz sürece, halkın içinde düzgün hareket ettiğiniz sürece, giyiminize, sakalınıza, saçınıza dikkat ettiğiniz sürece kolay kolay gelip birisi size kötü muamele göstermez. En fazla içinden Türk der fakat siz iyi birisi olduğunuzda kafasındaki çelişkiler silinir. Şu an her ne kadar yakın olsak da bizi tam olarak Arap olarak görmüyorlar. O yüzden şu anlık şanslıyız. Müslüman olan arkadaşlar için Arap Türk muamalesi görebilirsiz fakat arkadaş ortamınızda ateist iseniz sorun olmaz.
Babam +50 yaş tır şöförü ve kendisi geçen aylarda tırdan düştü yaralandı, ilk yardım eden Avusturyalı bir adamdı.
Öyle bir şey yok. Bizzat Hamburg'da yaşayan arkadaşımdan söylüyorum. O tip ırkçı insanlar dede nine olan tipten insanlar. Genç olan bebelerin "Yabancılar dışarı, Almanya Almanlarındır" sloganını görüp ikilemlere kapılmasına gerek yok. O tiplerin Türk versiyonu "KK aday olma" diyen daha sonrasında başka çaremiz yoktu kanka diyen insanların Almanya versiyonudur.
Şu an düzgün bir meslekte olduğunuz sürece, halkın içinde düzgün hareket ettiğiniz sürece, giyiminize, sakalınıza, saçınıza dikkat ettiğiniz sürece kolay kolay gelip birisi size kötü muamele göstermez. En fazla içinden Türk der fakat siz iyi birisi olduğunuzda kafasındaki çelişkiler silinir. Şu an her ne kadar yakın olsak da bizi tam olarak Arap olarak görmüyorlar. O yüzden şu anlık şanslıyız. Müslüman olan arkadaşlar için Arap Türk muamalesi görebilirsiz fakat arkadaş ortamınızda ateist iseniz sorun olmaz.
Babam +50 yaş tır şöförü ve kendisi geçen aylarda tırdan düştü yaralandı, ilk yardım eden Avusturyalı bir adamdı.