Liverpool’u 2 kere yendik. Juventus’a 5 attık. Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kaldık bir de üstüne sizi rezil ederek 4. üst üste şampiyonluğumuzu aldık. Kim rezil oldu acaba? İngiltere devi Nothingham’dan 3 yiyen biz miydik?
Deplasmanda oynanan maçı görmezden geliyorsun. Kısaca işine geleni algılıyorsun. Buda demek oluyor ki laf anlatmaya değmez. 4 şampiyonluğa bak bakayım hangisi gerçek hakla alınmış? Gerçi bu kafayla hepsi haklı dersin. Yada dur ya kan ter demiştin. Young Boys devasa Avrupa takımıydı doğru. Hatta Dinamo Kiev.

İnşallah her iki takım da elenir Avrupa’dan. Biz Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’larla Juventus’larla kan ter mücadele verirken hepsinin tavrını ve dileğini çok iyi biliyoruz. İkisi için de tüm negatif enerjimi evrenle paylaşıyorum. 🧡❤️
Size olan nefretimizin iki sebebi var; birisi Mühendis Oktay'ın katilini tribünlerinizde barındırmanız, diğeri de biz Lyon'a elendiğimizde yaptığınız paylaşım. Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç edemeyecek kadar korkan kongre üyelerinizden bahsetmiyorum bile.
Kusura bakmayın, size karşı tavrımız açık.

He bu arada, umarım bu sezon şampiyon olamazsınız da sezon sonu batan geminin malları gibi tüm oyuncularınız ortalık malı olur. O zaman görürüz hâlinizi.

Arkadaşı hangi sebep ile engellemişim hatırlamıyorum ama en azından turuncu kırmızı kalpler kullanarak rengini belli etmiş.

Bence BJK için en iyi rota konferans düşüp oradan ilerlemek olur. Yarı final hayal değil. FB için ise SL katılma senesi artık. Gerekirse lig aşamasında elensin önemli değil.
Beşiktaş Trossard'ı almışken EL'de ilerlemek isteyecektir. Tek mesele orta sahadaki kalitenin artması, artarsa EL'de iyi işler çıkabilir.
Salah yerine dribble kiti iyi, dar alanda şut tehditi olan bir kanat alınması lazım. Ben İCK+Johan Bakayoko gibi bir ikiliye çok tamam olurum açıkçası.
Gerçi Cerny'nin yedekte kalıp Johan Bakayoko veya Salah'ın alındığı senaryoda gayet yeterli bir rotasyon var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla şu anda iki Türk takımı eleme oynuyor: Fenerbahçe ve Beşiktaş. İlk maçlarını da 1-0 kazanarak önemli bir avantaj elde ettiler.

Çarşamba günü Fenerbahçe, Górnik Zabrze ile oynayacak. Rakibi kendi sahasında taraftar desteğini arkasına alan, fizik gücü yüksek bir takım. Ancak kadro kalitesi olarak Fenerbahçe seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.

Beşiktaş ise perşembe günü Danimarka'da Midtjylland ile karşılaşacak. Bence Beşiktaş'ın maçı daha zorlu geçecek. Çünkü Midtjylland kendi sahasında daha disiplinli ve daha etkili oynayan bir ekip. Taraftar desteğini de arkasına aldığında işleri daha da zorlaştırabiliyor.

İnşallah her iki Türk takımı da turu geçer ve ülke puanına önemli katkı sağlar. 🖤🤍🇹🇷

Galatasaray'lı olarak iki Türk takımını da destekliyorum. Fener eğer saçma sapan hatalar yapmazsa çıkar. Ama bilmiyorum çok enteresan bir takım. Hiç kestiremiyorum. Beşiktaş kadrosunu toparlarsa çıkar ama onlar da hala eksik mevkiler var.

Galatasaray'lı olarak iki Türk takımını da destekliyorum. Fener eğer saçma sapan hatalar yapmazsa çıkar. Ama bilmiyorum çok enteresan bir takım. Hiç kestiremiyorum. Beşiktaş kadrosunu toparlarsa çıkar ama onlar da hala eksik mevkiler var.
Salah alacaklar diye orta saha transferini unuttuk, öyle bir transfer aklı var Adalı'da :rofl: :rofl:

Salah alacaklar diye orta saha transferini unuttuk, öyle bir transfer aklı var Adalı'da :rofl: :rofl:

Yorum yapamıyorum. Beşiktaşlılar ne düşünüyor bu konuda önemli olan o. Gider şimdi bitik adama o para verilir mi yazarım? Elemanın biri de gelir: "Sizde Falcao'ya şu kadar para verdiniz ne oldu?" der. Al bir de buradan yak sonra :).

Fb , Gs ,ve Bjk'nin Liverpool ,Pendikspor ve Youngboys gibi takımlara yenilmişliği var beklenti içinde olmamalı izleyenler :(

Yorum yapamıyorum. Beşiktaşlılar ne düşünüyor bu konuda önemli olan o. Gider şimdi bitik adama o para verilir mi yazarım? Elemanın biri de gelir: "Sizde Falcao'ya şu kadar para verdiniz ne oldu?" der. Al bir de buradan yak sonra :).
Sorma sorma, Hojbjerg transferini Agbadou transferi yerine yapıp Djalo'yu kazanmış olsak şu an Salah'ı rahatça alacak paramız vardı. Gördüğüm en kötü üçlü olabilir Atçı-Ganyancı-Serkan Reçber üçlüsü.