Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Nitelikli işçi olarak göç edebildiğin sürece Avrupa kabul eder, bunu ben söylemiyorum veriler söylüyor.
Niteliksiz işçi olarak gidebilirsen de elinde İngilizce ve yaşayacağın ülkenin dilini fluent olarak konuşabiliyor olman şart, hiç yoksa asgari ücretli işçi olarak sürünmeye ramak kala olarak yaşarsın.
Niteliksiz işçi olarak gidebilirsen de elinde İngilizce ve yaşayacağın ülkenin dilini fluent olarak konuşabiliyor olman şart, hiç yoksa asgari ücretli işçi olarak sürünmeye ramak kala olarak yaşarsın.
Ticaret meslek lisesi mezunu nitelikli olarak sınıflandırılır mı? Sadece lise diploması ve alanında yeterlilik seviyesinde tecrübe sahibi ise mümkün mü?Nitelikli işçi olarak göç edebildiğin sürece Avrupa kabul eder, bunu ben söylemiyorum veriler söylüyor.
SF26
Üstün
Alanında yetkin olduğunu CV'nde görürlerse nitelikli derler, sadece lise mezunu olman bir şey ifade etmez muhtemelen.Ticaret meslek lisesi mezunu nitelikli olarak sınıflandırılır mı? Sadece lise diploması ve alanında yeterlilik seviyesinde tecrübe sahibi ise mümkün mü?
Tabii ki mantıklı buluyorum. En kolay yol ise eğitimdir. Orada üniversite okuyabilirseniz kalmak çok kolay oluyor. Tek yapmanız gereken bir iş bulmak daha sonrasında ise vatandaşlığa kadar gidebilirsiniz. Onun dışında tesisatçılık, elektrikçilik, inşaat ustalığı gibi zanaat meslekleri de Avrupa'da özellikle İngiltere'de çok rağbet görüyor. Eğer ki aktif bildiğiniz bir meslek varsa o meslekte ustalık belgesi almaya çalışın derim. Alamasanız bile sorun yok gerçekten tecrübeli iseniz ustalık belgesinin bir önemi kalmıyor. Diğer bir yol ise evlilik en kolay görünen ama en zor yoldur. Nedeni ise rastgele birisi para karşılığı illegal evlilik yapmadığınız sürece kendi ülkesindeki bir erkek yerine niye sizi tercih etsin? Hadi diyelim çok yakışıklı olduğunuzu farz edelim. Oraya gittiğiniz de nerede çalışacaksınız? Kız ile otomatikman kötü bir hayat yaşayacaksınız. Ayrıca Avrupa'lı kızların gözleri açık hocam bayağı. Sizi vatandaşlık için evlendiğinizi hemen anlıyorlar. Son yol ise asla önermediğim anca soysuz sopsuz vatan hainlerinin kullanacağı yöntem olan iltica yöntemi. Kesinlikle önermiyorum bildiğin sizin anavatanınızı kötülemeni bekliyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-