Böyle suçların cezası 4 yıl olmamalı. Tecavüz suçunu cinayetle eş değer görüyorum şahsen.

Türk kadınının bu mahluklardan çektiği nedir? Aynılarını yaşamadan ölmemeleri dileğiyle.
Muhtemelen yaşamayacaklar hocam, yanlarına kâr kalacak yine.

Sıradan bir Afganctivites maalesef. Bu azınlık saçmalıklarına yapılan göz ardı işleri keşke adaleti sağlamak için de yapılsaydı koca Avrupa'da.

Avrupa'da her gün benzer olaylar yaşanıyor. Ülkelerine zorla götürülüp dış dünyaya kapatılmaları gerekiyor çünkü eğitilemezler. İsveç gibi ülkeler bunları adapte etmek için 10 yıldır kendini paralıyor ve hiçbir gelişme kaydedemediler. Aksine daha kötü oldu.

Ümit Özdağ 5 yıldır aynı şeyleri diyorsun gram gelişme yok. Millet de uyanan bilinç de anca sosyal medyada sallama işi. İcraat sıfır. Ona buna laf ediyorsunuz da kurulduğunzdan beri neyi değiştirdiniz? Muhalefete hiçbir şey yapmıyor diye sallayan konu sahibi arkadaş Ümit Özdağ geldiğinden beri ne yapmış? Çıkardığı CB adayı bile Ben Erdoğan'cıyım arkadaş dedi. Adamın tek vasfı sosyal medyada mülteci paylaşımı yapmak.

Klasik Afgan ne beklersin ki. Bazen bu Orta Doğu'da yapılan şeyleri haklı buluyorum, soylarının kurutmak lazım bunların. Dünyanın neresine giderseniz gidin Arap, Suriyeli ve Afgan her zaman dikkat çeker.

Klasik Afgan ne beklersin ki. Bazen bu Orta Doğu'da yapılan şeyleri haklı buluyorum, soylarının kurutmak lazım bunların. Dünyanın neresine giderseniz gidin Arap, Suriyeli ve Afgan her zaman dikkat çeker.
Bunlar dediklerinden ziyade pis milletler. Bunlar Müslüman ama süslüman. İmanın şartlarından biri temizliktir bunlar tuvaletten sonra ellerini yıkamıyorlar.