Detaylar
Kim cevapladı?dr.dre
Deneyimli
Güldürücü bir yorum olmuş.Bunların yaşaması bana batıyor. Peygamberimin ümmetinden utanıyorum.
İt ler ile beraber afganlarıda uyutun yaratıklar..
- Makaleler
- 1
Halk cahilse, bir siyasetçi ne yapabilir ki? Bütçesi yettiği kadarıyla sesini duyurmaya çalışıyor ama olmuyor. Meral Akşener bile iyi bir reklam yaptı ve bir seçimde iyi gittiler ama sonra battılar. Ümit Özdağ'ın ise böyle bir gücü yok, sesini sadece gençlere duyurabiliyor. Her şehre gitmeye çalışıyor; Mersin'de yürüyüş yapıp sesini duyurduğunda arkasında ben ve diğer gençler vardık. Bunun suçlusu Ümit Özdağ değil, halk. +35 yaş kesimi sadece AKP ve CHP olarak görüyor seçimi, bu yüzden gelişemiyoruz. Ayrıca, ben CHP'ye çok karşı değilim, sadece Demirtaş'a özgürlük demeleri dışında. Onun dışında gayet destekliyorum.Ümit Özdağ 5 yıldır aynı şeyleri diyorsun gram gelişme yok.
dotsh
Üstün
Ümit özdağ 5 yıldır aynı şeyleri diyorsun gram gelişme yok. Millet de uyanan bilinç de anca sosyal medyada sallama işi. İcraat sıfır. Ona buna laf ediyorsunuz da kurulduğunzdan beri neyi değiştirdiniz? Muhalefete hiçbir şey yapmıyor diye sallayan konu sahibi arkadaş ümit özdağ geldiğinden beri ne yapmış? Çıkardığı cb adayı bile ben Erdoğan'cıyım arkadaş dedi. Adamın tek vasfı sosyal medyada mülteci paylaşımı yapmak.
Adamın yapabileceği pek bir şey yok. Yönetimde söz sahibi değil. Bu arada menemen soğansız olur.