Alessandro Del Piero

Başarılı
Az önce ekran kartımın macununu yenileyecektim fakat vida yalama yapmış çıkartamadım geri taktım. GTA 5 de 80 derecelere ulaşınca zaten Axle markasının sürdüğü macun nasıl olur bilmiyorum fakat bu dereceler bana normal gelmedi 9 aylık kart. Şimdi FurMark'da 77 78 derecelerde hotspot ise 97 98 derecelerde. Garantisi duruyor sizce garantiye göndersem bakım yaparlar mı? Ek ücret alırlar mı? Garanti kapsamından çıkmış mıdır kart?

Az önce ekran kartımın macununu yenileyecektim fakat vida yalama yapmış çıkartamadım geri taktım. GTA 5 de 80 derecelere ulaşınca zaten axle markasının sürdüğü macun nasıl olur bilmiyorum fakat bu dereceler bana normal gelmedi 9 aylık kart. Şimdi FurMark'da 77 78 derecelerde hotspot ise 97 98 derecelerde. Garantisi duruyor sizce garantiye göndersem bakım yaparlar mı? Ek ücret alırlar mı? Garanti kapsamından çıkmış mıdır kart?

Vidayı yalama yaptıysanız büyük ihtimal durumu fark edeceklerdir. Hele ki garanti etiketini deldiyseniz %100 garanti kapsamı dışında kalmıştır. Garanti kapsamı dışında kaldıysa ücret talep edebilirler ya da müşteri memnuniyeti adına talep de etmeyebilirler. Arayıp sormak lazım.

Vidayı yalama yaptıysanız büyük ihtimal durumu fark edeceklerdir. Hele ki garanti etiketini deldiyseniz %100 garanti kapsamı dışında kalmıştır. Garanti kapsamı dışında kaldıysa ücret talep edebilirler ya da müşteri memnuniyeti adına talep de etmeyebilirler. Arayıp sormak lazım.

İncehesapa destek talebi attım. Vida aslında hiç çıkmadı fakat bende zorladığım için inşallah bir şey olmamıştır eğer ki olduysa bu vidayı nasıl çıkartabilirim bilmiyorum. Büyük ihtimal garantiye göndereceğim eğer ki kart 85 90 derecelere çıkarsa. Bu arada sadece GTA 5 de 80 derece diğer oyunlar örneğin Battlefield ultrada 70 75 derece kart sizce sıcaklık değerleri nasıl? Vidalarda ekstra bir garanti etiketi yoktu orayı şimdi farkettim.

İncehesapa destek talebi attım. Vida aslında hiç çıkmadı fakat bende zorladığım için inşallah bir şey olmamıştır eğer ki olduysa bu vidayı nasıl çıkartabilirim bilmiyorum. Büyük ihtimal garantiye göndereceğim eğer ki kart 85 90 derecelere çıkarsa. Bu arada sadece GTA 5 de 80 derece diğer oyunlar örneğin Battlefield ultrada 70 75 derece kart sizce sıcaklık değerleri nasıl? Vidalarda ekstra bir garanti etiketi yoktu orayı şimdi fark ettim.

Belki karga burun pense ile çekerek döndürürseniz çıkar. Tabii o deliğe girecek kadar ince olur mu ucu orası da tartışılır. Bence bu sıcak aylarda 70 75 dereceler gayet doğal. Ekran kartını incelediğimde gerçekten de vidalarda garanti etiketi yok. Arka plakada herhangi bir yerde de yok şaşırtıcı :unsure:.

Değerler normal, göndermenize gerek yok. Kartın soğutucu bloğu maalesef yeterli görünmüyor, fanlarını bilemiyorum. Yalama olan vidanın görüntüsünü atabilir misiniz?

Değerler normal, göndermenize gerek yok. Kartın soğutucu bloku maalesef yeterli görünmüyor, fanlarını bilemiyorum. Yalama olan vidanın görüntüsünü atabilir misiniz?

Kart şu anda kasanın içinde test için koydum. Deneyimlerimi anlatırsam şahsen bu kartı aldığımda da 65 70 derece idi kışda şu an bu sıcak aylarda odam çok sıcak ve 70 75 80 yük altında 80 Üstüne çıktığını görmedim.

Yalama olduğunu düşündüğünüz vida yaylı vidalardan birisi olabilir, öyle ise bazen yay kısmı yüzeye takılabiliyor, sağ sol yaparak vidayı çıkarabilir yahut benzer vidaların hepsini gevşeterek bloğu sökebilirsiniz. Tornavida kaçarak yalama yaptı ise zaten size ayıplı ürün gelmiş demektir.

Yalama olduğunu düşündüğünüz vida yaylı vidalardan birisi olabilir, öyle ise bazen yay kısmı yüzeye takılabiliyor, sağ sol yaparak vidayı çıkarabilir yahut benzer vidaların hepsini gevşeterek bloğu sökebilirsiniz. Tornavida kaçarak yalama yaptı ise zaten size ayıplı ürün gelmiş demektir.
Çıkardığım vidaların hepsi yaylıydı. Birtek o çıkmadı bende zorladım olmadı. İlkte asla zorlama yapmadım sonrasında azıcık zorlayayım dedim çıkmadı kartı geri taktım bi değişiklik yok sıcaklıklarda.

Son düzenleme: