Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Elimdeki RX 6400'ü satıp üstüne ekleme yaparak RX 6600 almayı düşünüyorum. Uzun süredir fiyat takibi yapıyorum ve en ucuzu hep axle markasının oluyor. Daha önce bu markayı hiç duymadım. Soğutma bloğunun kalitesi vb. nasıldır. Kullanan birisi varsa paylaşırsa sevinirim.

Ben önermem, ikinci el ürünlerde daha iyi seçenekler var.

2. elden bir şey almak istemiyorum. Zamanında 560 Ti almıştım 3 ay sonra yandı. Sonradan öğrendim ki çip arızalıymış ısı vurmuş o da 3 ay sonra bende patladı. FurMark testlerini falan da yapmıştım oysaki sağlam duruyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer markalara baktım, aralarında aşağı yukarı 500 TL fark var. 500 TL için Axle alma.

Nays kartın varsa 150 TL daha düşüyor. Bu arada bu paraya RX 6600 almazdım, o da ayrı konu. Bu kartın hakkı bu para değil ama illaki alacaksan bunu al.

Diğer markalara baktım, aralarında aşağı yukarı 500 TL fark var. 500 TL için axle alma.

Nays kartın varsa 150 TL daha düşüyor. Bu arada bu paraya RX 6600 almazdım, o da ayrı konu. Bu kartın hakkı bu para değil ama illaki alacaksan bunu al.

Ne alınabilir peki o civarlarda?

Canım ona o parayı vereceğine şunu al, aldığına değsin.

Yorumlarında ürünün sorunlu olduğundan bahsetmişler ama bir araştıracağım.

Hocam Sapphire'e kendi tecrübelerim doğrultusunda pek sıcak bakamıyorum. Sıfır alacağım ve bütçem 8K civarında dersen attığım ASUS Dual RX 6600'ü tercih edebilirsin. Soğutma ve sessizlik anlamında oldukça başarılı bir model.

Yılların markası, AMD'nin en büyük Partner'i... 6650XT varken 6600 almak hiç mantıklı değil. İsterse o 6600 anakart boyutunda PCB'ye ve 10 adet fana sahip olsun...