Merhaba. Okuldan dolayı günde 8-9 saat ayağımda ayakkabı oluyor, her gün neredeyse çorap değiştiriyorum. Değiştirmem sorun değil ama yine de ayaklarımın hemen kokmasını istemiyorum. Nasıl bu kokuyu giderebilirim? Bu arada ayakkabı spreyi de kullanıyorum.

Hocam floda koku önleyici taban var yeni aldığım ayakkabının içine koyuyorum çok işe yarıyor 1-2 ay götürüyor yanına bir de ayakkabı deodorantı alıyorum çok az kokmaya başladığı zaman ayakkabıya sıkıp 6-7 saat kurumaya bırakıyorum kokusu geri gidiyor.

Muhtemelen hava almayan tipte tek ayakkabiyi surekli kullaniyorsundur. Hava alan ayakkabilardan bir kac cift alip gun asiri giymen gerekir. Marka model fiyat hic onemli değil. En ucuz bez ayakkabilardan al. Ayakkabinin havalanmasi Lazim sonuçta.

Merhaba. Okuldan dolayı günde 8-9 saat ayağımda ayakkabı oluyor, her gün neredeyse çorap değiştiriyorum. Değiştirmem sorun değil ama yine de ayaklarımın hemen kokmasını istemiyorum. Nasıl bu kokuyu giderebilirim? Bu arada ayakkabı spreyi de kullanıyorum.

Spor ayakkabı sandığımız kadar hava almadığı için bakteri ürüyor olay o. Elini ayağını yıka ayakkabıyı hava alacak bir yere koy floya git ayakkabı deodorantı al. Vera toz al ya da ayakkabıya karbonat dök 1 gece bırak. Önce bir vera toz almak kullanmak mantıklı link atmışlar sonra havalandır ve ayakkabı deodorantina geç zaten deodorant ve havalandırma yaparsan sorun olmaz.